Alătură-te comunităţii Altfel.md

„Mi-a plăcut mereu Juventus, încă din copilărie”. Declarația de neuitat făcută de Cristiano Ronaldo

Foto: digisport.ro

Sport

„Mi-a plăcut mereu Juventus, încă din copilărie”. Declarația de neuitat făcută de Cristiano Ronaldo

"Mi-a plăcut mereu Juventus de când eram copil". Cristiano Ronaldo a făcut această declarație chiar după meciul Juventus - Real Madrid 0-3, din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League.

Starul portughez a și marcat de două ori în acel meci și a primit aplauze la scenă deschisă timp de un minut, chiar din partea fanilor adversarilor. Acum, la trei luni distanță, această afirmație poate fi privită și în contextul mult vehiculatului său transfer de la Real la Juve. Italienii ar fi dispuși să ofere 120 de milioane de euro pentru transfer și un salariu de 30 de milioane de euro pentru Ronaldo.

Cu toate acestea, declarația măgulitoare a atacantului de 33 de ani, chiar dacă a fost făcută în urmă cu ceva timp, ar putea fi cheia unei mutări spectaculoase în această vară, iar relaţia excelentă dintre torinezi şi agentul Jorge Mendes este principalul atu al lui Juve în cursa pentru semnătura portughezului. După momentul în care a fost aplaudat de rivali, Ronaldo a ținut să le mulțumească acestora la conferința de presă de după meci.

"E unul dintre cele mai frumoase momente. Să vezi un stadion ca acela al lui Juve, cu atâția jucători de valoare, să te și aplaude e ceva măreț. Mă bucură. Ca și copil, mereu mi-a plăcut să văd Juventus și mi-a lăsat aminturu plăcute în inima mea. Le mulțumesc tuturor italienilor care m-au aplaudat. Nu m-am mai simțit așa în cariera mea", spunea Ronaldo la acea vreme.

Ronaldo, ajuns la 33 de ani, joacă pe Santiago Bernabeu de 9 ani și are o cotă de piață de 100 de milioane de euro, conform site-ului de spacialitate Transfermarkt.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top