Alătură-te comunităţii Altfel.md

Eden Hazard, despre începutul slab la Real Madrid: „Încă nu sunt un Galactico!” Ce spune despre presiunea numărului 7

Foto: digisport.ro

Sport

Eden Hazard, despre începutul slab la Real Madrid: „Încă nu sunt un Galactico!” Ce spune despre presiunea numărului 7

Eden Hazard a reuşit în această vară să îşi îndeplinească visul de a deveni jucătorul lui Real Madrid, sub comanda lui Zinedine Zidane. Belgianul a avut însă un start dezamăgitor în tricoul galacticilor, pentru care nu a reuşit încă să fie decisiv, scrie digisport.ro

Şeptarul lui Real Madrid a vorbit, în cadrul conferinţei de presă anterioare confruntării din Champions League cu Club Brugge, despre presiunea care se pune pe acesta, din cauza evoluţiilor slabe.

"La fel cum am zis şi când am fost prezentat, încă nu sunt un "Galactico", trebuie să arăt că pot deveni unul. Cunoaştem cu toţii trecutul numărului 7 la acest club şi eu trebuie să fiu cel care dovedeşte că pot fi cel mai bun din lume. Nu am dubii în privinţa abilităţilor şi tehnicii mele, să fiu sincer. Când voi avea toată încrederea, totul va fi mult mai bine.

Simt că sunt la 100%. Nu mai sunt accidentat, m-am recuperat complet. Am nevoie de un gol, să fiu decisiv, ceea ce oamenii aşteaptă de la mine. Când voi începe să leg jocuri bune, totul va deveni mai uşor. Îmi trebuie un gol sau un assist ca să pot reveni", a declarat Hazard.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top