Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) 50 Cent îşi vinde conacul de 3 milioane de dolari pentru a face act caritabil

Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Lifestyle

(video) 50 Cent îşi vinde conacul de 3 milioane de dolari pentru a face act caritabil

50 Cent a decis să facă o donație în valoare de 3 milioane de dolari către caritate, din vânzarea uneia dintre gigantele reședințe aflate în statul Connecticut, conform TMZ.

Reședința opulentă a cântărețului de rap cuprinde 52 de camere, dintre care 21 de dormitoare și 25 de băi și a fost vândută în prezent pentru 3 milioane de dolari. O sursă apropiată rapper-ului a declarat că fiecare cent primit din urma vânzării va fi donat către G-Unity Foundation, un proiect care oferă fonduri organizațiilor non-profit dedicate îmbunătățirii calității vieții pentru comunitățile cu venituri mici și cele defavorizate din Statele Unite.

Conacul lui 50 Cent / Sursa:TMZ

Agenta lui 50 Cent a declarat că artistul încearcă de aproximativ 12 ani să vândă giganta proprietate deținută inițial de către boxerul Mike Tyson, pe care a cumpărat-o pentru suma de 18,5 milioane de dolari.

Spațiul proprietății mai include și 9 bucătării, piscine interioare și exterioare, spațiu pentru parcarea elicopterului, cazino, club, terenuri de basket, chiar și un eleșteu. După achiziționarea proprietății, acesta a schimbat și adresa originală, de la 48 Poplar Hill Drive la 50 Poplar Hill Drive.

Haideți să aruncăm o ultimă privire în interiorul de lux al casei:

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top