Alătură-te comunităţii Altfel.md

Disney lansează anul acesta propriul serviciu de streaming. Cât va costa abonamentul

Foto: digitaltrends.com

Cultură

Disney lansează anul acesta propriul serviciu de streaming. Cât va costa abonamentul

Disney a dezvăluit, în cadrul unei conferinţe cu investitorii, mai multe detalii despre serviciul de streaming video pe care îl va lansa anul acesta, inclusiv preţul abonamentelor şi data lansării, scrie News.ro.

Disney+, cum se va numi serviciul care va concura cu Netflix, Prime Video şi restul produselor din zona de streaming video care există deja pe piaţă, va fi disponibil începând 12 noiembrie.

Din păcate, nu se știe când va fi disponibil și în țara noastră.

Pentru a putea concura cu serviciile care au deja o bază importantă de utilizatori, Disney va începe cu un preţ agresiv pentru abonamentele lunare, care vor costa doar 7 dolari lună - aproximativ 125 lei.

Alternativ, cei care vor plăti abonamentele pe un an întreg, vor datora doar 70 de dolari pe an - aproximativ 1250 lei.

Disney a dezvăluit cu aceeaşi ocazie şi cele mai importante filme şi seriale care vor fi disponibile de la început. Printre acestea se va număra tot conţinutul propriu, seriile Marvel, Star Wars, Pixar, National Geographic şi The Simpsons.

Oficialii companiei şi-au anunţat investitorii că ar putea pierde anul viitor un miliard de dolari pentru a investi în noul serviciu de streaming şi că abia din 2024 se pot aştepta la profit.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top