Alătură-te comunităţii Altfel.md

Povestea „ghinionistului” care a devenit multimilionar la Loto, dar nu a reuşit să-şi cumpere fericirea

Foto: The Sun

Lifestyle

Povestea „ghinionistului” care a devenit multimilionar la Loto, dar nu a reuşit să-şi cumpere fericirea

Fostul poştaş Adrian Bayford, care a câştigat 148 milioane lire sterline la loterie în 2012 (peste 170 milioane euro), comandă plăcinte din Cornwall, care îi sunt aduse la casa sa impunătoare, în fiecare săptămână, deoarece acestea îi aduc aminte de copilărie, scrie Daily Mail.

Amicii susţin însă că Adrian este izolat şi simte că are ghinion în dragoste, după câteva relaţii eşuate.

Bărbatul de 48 de ani a plătit mai multe persoane, care să-i fie prieteni, inclusiv un antrenor de box şi câţiva şoferi personali.

Când Adrian pleacă de acasă, se confruntă deseori cu vecinii din zonă, care îl apostrofează din cauza averii sale uriaşe.

„Vrea să ducă o viaţă liniştită. Nu poate decât să se izoleze, nu neapărat de lumea din jur, dar încearcă să nu mai aibă niciun interes pentru viaţa socială”, a declarat Richard Hudspith, care conduce magazinul de discuri muzicale al lui Adrian.

Adrian Bayford / Sursa:hotlifestylenews.com

Adrian, care are doi copii, a suferit din dragoste, după ce a divorţat de nevasta lui, Gillian Bayford şi a mai fost părăsit de alte trei ori, după ce a câştigat potul cel mare.

Adrian s-a despărţit în ianuarie 2018 de logodnica lui, Samantha Burbidge, de 30 de ani.

De asemenea, Adrian a fost dezamăgit de angajata unei fabrici de cârnaţi, Marta Jarosz, căreia i-a oferit un Volvo de 34.000 lire sterline, chiar înainte de despărţire.

Nu în ultimul rând, Adrian a fost părăsit de Lisa Kemp, o fostă chelneriţă, chiar în timpul unei vacanţe din 2018.

Adrian Bayford / Sursa:hotlifestylenews.com

Mai mult, ocupanţii celor 38 de proprietăţi deţinute de Adrian îl hărţuiesc, considerând că, datorită averii lui, trebuie să plătească pentru orice.

Adrian a cumpărat barul local The Rose and Crown pentru 375.000 lire sterline, dar s-a certat cu personalul şi nu mai trece pragul pub-ului.

Adrian şi Gillian au împărţit câştigul uriaş şi s-au despărţit la doar 15 luni de la fericitul eveniment. Gillian s-a mutat înapoi în Scoţia, cu cei doi copii, în timp ce Adrian s-a stabilit în Cambridge, unde a dat frâu noilor sale relaţii sentimentale.

Iubitele lui au fost răsfăţate cu parfumuri scumpe, haine de la designeri celebri, pantofi şi inele de logodnă.

Bayford, mare fan al muzicii rock, a început o a doua carieră în industria locală a muzicii în urmă cu 20 de ani, când a deschis un stand de CD-uri vechi într-o piaţă. Ulterior, a deschis Suffolk Music Centre în centrul oraşului Haverhill, unde vinde albume muzicale şi obiecte ce au aparţinut artiştilor.

Bărbatul a cumpărat biletul câştigător în timp ce se deplasa spre locul de muncă, în august 2012. A urmat apoi un alt moment dureros, închiderea magazinului de muzică, din cauza celor care veneau să-i ceară bani.

sursa: Gândul.info.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top