Alătură-te comunităţii Altfel.md

Florentino Perez îl cedează pe Marco Asensio la Liverpool, dar îl vrea pe Sadio Mane, plus o sumă imensă

Foto: digisport.ro

Sport

Florentino Perez îl cedează pe Marco Asensio la Liverpool, dar îl vrea pe Sadio Mane, plus o sumă imensă

Florentino Perez ar fi de acord ca Marco Asensio (23 de ani) să plece de la Real Madrid. Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, îl dorește foarte mult la echipă pe spaniol, iar ”galacticii” s-au gândit la o ofertă inedită, scrie digisport.ro

Antrenorul german este un mare fan al lui Asensio și ar dori să poată lucra cu el pe Anfield. Jucătorul din Spania este cotat la 60 de milioane de euro și se află și pe lista de achiziții a celor de la Tottenham.

Real Madrid îl dorește pe Sadio Mane la schimb cu Asensio

Real Madrid este gata să îl cedeze pe Asensio echipei din Anglia, dar câștigătoarea Champions League din acest an ar trebui să ofere la schimb 75 de milioane de euro, plus pe Sadio Mane, potrivit Eldesmarque. Senegalezul a jucat un rol foarte important în sezonul excepțional al englezilor și madrilenii doresc să îl aducă pe Santiago Bernabeu.

Cel mai probabil Liverpool nu va fi de acord cu oferta gândită de oficialii de la Real Madrid, însă Kieran Maguire, expert în finanțe, consideră că Liverpool poate plăti aproape oricât, pentru oricine: ”Liverpool a terminat pe locul doi în Premier League și a câștigat cei mai mulți bani din drepturile TV, mai mulți decât Manchester City, fiindcă a avut mai multe meciuri live la televizor”.

”Dacă adăugăm și veniturile din Champions League, putem spune că bugetul lui Liverpool este unul uriaș. Pot să cumpere pe aproape oricine doresc. Dacă Klopp consideră că are nevoie de un jucător anume, poate cheltui 60-70 de milioane de euro fără nicio problemă, oricând”, a mai zis Maguire.

Cifrele lui Marco Asensio

În sezonul recent încheiat, Marco Asensio a evoluat în 44 de partide în toate competițiile, a înscris de șase ori și a oferit șapte pase decisive. În total, spaniolul a jucat 252 de meciuri în întreaga carieră, a marcat 39 de goluri și a reușit 41 de assist-uri.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top