Alătură-te comunităţii Altfel.md

Gianluigi Buffon a făcut vizita medicală pentru Juventus. Se întoarce după un an

Foto: Twitter

Sport

Gianluigi Buffon a făcut vizita medicală pentru Juventus. Se întoarce după un an

Gianluigi Buffon este la un pas de a reveni la Juventus. Portarul de 41 de ani face vizita medicală pentru campioana Italiei. La clinica medicală, legendarul goalkeeper a fost întâmpinat de numeroși suporteri. Buffon a renunțat să mai joace la PSG, unde a ajuns în vara anului trecut, după ce parizienii doreau să-i prelungească acordul pentru încă un sezon, scrie digisport.ro

Conform cotidianului italian La Repubblica, Buffon a solicitat ca în contractul său, care va fi pe un an, să aibă o clauză specială. Portarul dorește să i se garanteze cel puțin 10 prezenţe în tricoul juventin, în sezonul 2019/2020. Dintre acestea, două în Liga Campionilor şi opt în campionat. Cu aceste opt partide în Serie A l-ar depăşi pe Paolo Maldini în topul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în Serie A din istorie: 647. Buffon are în acest moment 640.

Gianluigi Buffon a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la PSG

Gianluigi Buffon a dezvăluit pentru Corriere dello Sport motivul pentru care a decis să nu rămână şi în sezonul viitor la Paris Saint-Germain.

Portarul în vârstă de 41 de ani fusese informat că va fi doar rezervă în stagiunea următoare.

“PSG mă anunţase de cinci luni că voi fi al doilea portar în sezonul viitor. Din ianuarie, am avut tot timpul pentru a mă gândi şi am ajuns la concluzia că nu este pentru mine, astfel că am renunţat la mulţi bani şi la opţiunea de a mai rămâne un an.

Dorinţa lor era absolut legitimă, de înţeles şi oferta era atractivă. Totuşi, la 41 de ani am nevoia de a avea emoţii. Emoţiile se traduc prin energie, vise, sentimentul de a face parte din ceva”, a spus Buffon.

Gianluigi Buffon a jucat 25 de meciuri pentru PSG, în toate competiţiile, şi a câştigat cu parizienii titlul de campion şi Supercupa Franţei.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top