Alătură-te comunităţii Altfel.md

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care fanii o aşteaptă de 15 ani?

Foto: cnn.com

Monden/Altfel

Brad Pitt și Jennifer Aniston, împăcarea pe care fanii o aşteaptă de 15 ani?

Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorţat în 2005 şi, în tot acest timp, fanii cuplului speră la o împăcare. Există toate şansele ca visul celor care îi vor din nou împreună să prindă contur pentru că, după despărţirea de Angelina Jolie, Brad este foarte apropiat de Jennifer. Gesturile de afecţiune dintre ei, din culisele SAG Awards, au devenit virale.

La gala SAG Awards de duminică seară, atât Jennifer, cât și Brad au fost onorați cu câte un premiu, iar după ce a părăsit scena, actorul a prins momentul discursului de acceptare al fostei sale soţii din culisele evenimentului.

Ulterior, Brad Pitt (56 de ani) și Jennifer Aniston (50 de ani) au fost fotografiați împreună, zâmbind și glumind. Însă, punctul culminant a fost când Brad i-a prins mâna actriței, momentul fiind capturat de fotografi. În doar câteva ore, imaginea s-a viralizat pe rețelele de socializare, fiind preluată de mii de fani din întreaga lume.

Momentul a adus speranță fanilor care visează de ani la o reuniune a cuplului, iar celor nostalgici le-a amintit de un moment asemănător de la Globurile de Aur din 2002, când cei doi formau un cuplu.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Monden/Altfel

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top