Alătură-te comunităţii Altfel.md

Gareth Bale a confirmat că nu este fericit la Real Madrid: „Am fost făcut ţap ispăşitor. Vor mai fi probleme”

Foto: digisport.ro

Sport

Gareth Bale a confirmat că nu este fericit la Real Madrid: „Am fost făcut ţap ispăşitor. Vor mai fi probleme”

Gareth Bale (30 de ani), fotbalistul celor de la Real Madrid, a vorbit despre situaţia de la clubul său, cu ocazia unei conferinţe de presă pentru Ţara Galiilor. Fotbalistul joacă pentru ţara sa vineri, contra celor de la Azerbaijan, în cadrul campaniei de calificare pentru EURO 2020, dar a fost întrebat şi despre problemele recente pe care le-a avut la Real Madrid.

Galezul a avut o vară plină de evenimente. După ce a fost lăsat în afara lotului de către Zinedine Zidane pentru cantonamentul din pre-sezon al echipei. Ulterior, francezul s-a răzgândit şi a decis să îl folosească, deşi Bale era dat ca şi plecat de la Real Madrid.

"Cred că am fost făcut ţap ispăşitor, mai mult decât orice. Nu o voi lua personal, deşi poate nu este tocmai corect. Nu pot spune că sunt fericit, dar joc. Când trebuie să joc, sunt un profesionist şi mereu voi da tot ce pot, indiferent de echipa de club sau cea naţională.

Sunt sigur că vor mai fi probleme, să fiu sincer. Cred că trebuie să vorbiţi cu cei de la Real Madrid despre asta, este o chestiune între mine şi ei, şi va trebui să ajungem la o concluzie."

În cele din urmă, Gareth Bale a rămas la Real Madrid, iar Zinedine Zidane a spus public că se bazează 100% pe acesta. Mai mult decât atât, galezul a răsplătit încrederea antrenorului. Acesta a înscris două goluri în ultimul meci al galacticilor, acasă la Villarreal.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top