Alătură-te comunităţii Altfel.md

Vechea dubiţă de turneu a celor de la Aerosmith, abandonată într-o pădure

Foto: Getty

Pe bune

Vechea dubiţă de turneu a celor de la Aerosmith, abandonată într-o pădure

O dubiță care a aparținut cândva legendarei trupe Aerosmith a fost găsită întâmplător, într-o pădure din statul Massachusetts, în timpul filmărilor unei emisiuni de la History Channel, scrie NME, citat de Un site de muzică.

Gazdele emisiunii American Pickers, Frank Fritz și Mike Wolfe, sunt mereu în căutare de comori, iar în timp ce filmau un nou episod al show-ului lor s-au împiedicat de un Harvester Metro, versiunea americană, din 1964.

Vehiculul a fost găsit într-o stare deplorabilă, abandonat într-o pădure, în apropierea unei ferme din Chesterfield, însă vedetele TV au aflat repede că aceasta nu este o dubiță oarecare, ci una cu care s-au plimbat în turnee, la un moment dat, rockerii de la Aerosmith.

Informația a fost confirmată de Ray Tabano, un prieten din copilărie al lui Steven Tyler, care a fost la începuturi chitarist al trupei originare din Boston, dar care a părăsit formația după doar un an.

Fostul component Aerosmith a povestit că dubița a fost pentru ei un fel de „hotel pe roți”. „Mi-e frică să mă gândesc câți ani au trecut de când am mers ultima dată cu ea, dar cred că sunt vreo 40 de ani de atunci. Îmi amintesc că am mers odată de la Boston la New Hampshire, pentru un concert la care am fost plătiți cu 125 de dolari. După ce am plătit benzina, autostrăzile și mâncarea ne-au mai rămas la fiecare câte 3 dolari”, și-a amintit Ray Tabano.

Nu se știe cum a ajuns mica bucățică de istorie lăsată de izbeliște, dar proprietarul terenului pe care se afla a povestit că mașina era acolo când a cumpărat pământul de la cineva care ar fi avut o legătură cu formația Aerosmith.

Prezentatorii American Pickers au cumpărat dubița cu 25.000 de dolari și vor acum să o recondiționeze. De asemenea, ei i-au contactat deja pe membrii actuali ai trupei, pentru a scoate de la ei și alte povestiri interesante legată de această bijuterie.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

To Top