Alătură-te comunităţii Altfel.md

Nu Pogba, ci Mbappe era ținta lui Zidane. Diversiunea pusă la cale în timpul negocierilor Barcelona - PSG pentru Neymar

Foto: digisport.ro

Sport

Nu Pogba, ci Mbappe era ținta lui Zidane. Diversiunea pusă la cale în timpul negocierilor Barcelona - PSG pentru Neymar

Transferul lui Neymar de la PSG la Barcelona a eșuat deşi părea că este doar o formalitate la un moment dat, în această vară. Potrivit publicației spaniole Sport, în timpul discuțiilor pentru Neymar, francezii le-au dezvăluit catalanilor că Real Madrid este interesată de transferul lui Kylian Mbappe, scrie digisport.ro

Iar aici intervin surprizele, dar și numele lui Paul Pogba.

Negocierile intense dintre Barcelona și PSG au lăsat multe întrebări fără răspuns, iar după ratarea transferului lui Neymar sunt unele consecințe.

PSG - Neymar - Barcelona - Real Madrid - Mbappe. Care este legătura

Real Madrid a intervenit în discuțiile dintre Barca și PSG în această vară. Și nu avea de-a face neapărat cu situația lui Neymar, cu toate că era evidentă dorința madrilenilor de a intra în "licitația" pentru starul brazilian.

Totul a fost doar o "diversiune" făcută pentru a se iniția discuții legate de celălalt mare star al lui PSG, Kylian Mbappe. Potrivit sursei citate, parizienii i-au avertizat pe cei de la Barcelona că Real este interesată de Mbappe și au spus că sunt încrezători că, în vara anului 2020, Florentino Perez va face această mutare uriașă.

Totul pentru a-i "motiva" pe catalani să ofere o sumă cât mai mare pentru Neymar, având în vedere că și Real va face un transfer galactic, iar concurența dintre cele două rivale este evidentă.

Mbappe, ținta numărul 1 a lui Zidane, peste Pogba

Potrivit sursei citate, Kylian Mbappe este ținta principală a lui Zinedine Zidane la Real Madrid, și nu Paul Pogba, așa cum se știa până acum. Antrenorul francez este convins că tânărul atacant va ajunge pe Santiago Bernabeu. Asta explică parțial de ce Real a decis să se implice, "în background", în transferul lui Neymar, în final.

Astfel, în vara anului 2020, este de așteptată o mutare gigantică a madrilenilor pe piața transferurilor. Obsesia madrilenilor pentru Mbappe este atât de mare încât, dacă nu se va întâmpla în vara lui 2020, atunci cu siguranță se va întâmpla în 2021, adică exact cu un an înaintea scadenței contractului său cu PSG.

Dacă se va întâmpla la acea dată, "albii" vor utiliza aceeași tactică folosită cu Eden Hazard, știind că Mbappe va fi liber în anul următor, la fel cum a fost Hazard, pentru care s-a negociat un an până să ajungă pe Bernabeu.

Însă important este că Barcelona a fost prevenită în legătură cu planurile rivalilor de la Real. Și cu toate acestea, catalanii nu l-au transferat pe Neymar, însă PSG și-a încercat norocul, cerând mereu din ce în ce mai mulți bani, pentru a vedea dacă Barca va oferi ceva uriaș.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top