Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un cunoscut vlogger s-a lăudat pe rețelele sociale că a fost în spatele incidentului de la aeroportul Gatwick

Foto: captură ecran / Ally Law Youtube

La ei

Un cunoscut vlogger s-a lăudat pe rețelele sociale că a fost în spatele incidentului de la aeroportul Gatwick

Un cunoscut vlogger care face farse și le postează pe YouTube a publicat un mesaj prin care își păcălea fanii că el se află în spatele incidentului de la aeroportul Gatwick, din Marea Britanie. Informația vine în contextul în care poliția încă îi caută pe oamenii care au ridicat drone în apropierea pistei aeroportului, relatează Libertatea.

Joi seara, cunoscutul vlogger Ally Law a postat pe Facebook o imagine cu aeroportul Gatwick pe care a inserat următorul text: „Am pilotat o dronă deasupra aeroportului Gatwick. A venit armata”. Ulterior el a postat și un clip video în care apărea ținând în mână o dronă.

Totuși, cu doar câteva ore înainte, pe Twitter, el a scris un mesaj în care anunța că nu se află în spatele incidentului, potrivit Mirror.

„Pot să confirm… Nu am fost eu cel care a pilotat drona la aeroportul Gatwick. Mulți oameni cred că am fost eu”, a scris tânărul vlogger.

Law a adunat aproximativ 2,2 milioane de abonați la canalul său de YouTube, postând des videoclipuri în care făcea lucruri absurde. La începutul anului, el a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a intrat prin efracție în casa din celebra emisiune Big Brother.

Aeroportul Gatwick din Londra a fost redeschis după ce a stat închis mai bine de 24 de ore din cauza unor drone ridicate în apropierea pistei de aterizare.

Reprezentanții aeroportului susțin că, în timpul în care Gatwick a stat închis, 765 de zboruri au fost suspendate și afectați 146,000 de pasageri, adăugând că s-au permis din nou aterizările și decolările după ce armata și guvernul au emis asigurări că incidentul nu se va repeta.

Aeroportul Gatwick este al doilea cel mai mare din Marea Britanie, aflându-se la câțiva zeci de kilometri de Londra. Folosirea dronelor la o distanță mai mică de un kilometru de un aeroport este interzisă în Marea Britan

comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top