Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Liderul unui cartel de droguri din Brazilia a încercat să evadeze din închisoare deghizat în fiica sa adolescentă

Foto: Administraţia Penitenciarelor din Rio

Lol

(video) Liderul unui cartel de droguri din Brazilia a încercat să evadeze din închisoare deghizat în fiica sa adolescentă

Liderul unui cartel de droguri din Brazilia care are de ispășit o pedeapsă de 73 de ani de închisoare, a dat dovadă de curaj ieşit din comun în timpul unei tentative de evadare, sperând să reușească performanța lui El Chapo din 2015.

Traficantul de droguri Clauvino da Silva, cunoscut şi ca „Piticul”, a folosit o mască de silicon, o perucă, blugi strâmţi şi un tricou cu trei gogoși cu cremă roz imprimate pe el. Acestea erau hainele fiicei sale care venise să-l viziteze și pe care, în mod surprinzător, a convins-o să rămână înăuntru, scrie The Guardian.

Lucrurile cu care s-a deghizat Clauvino da Silva / Sursa:AP

Paznicii nu s-au lăsat însă păcăliţi. Atunci când bărbatului i s-a cerut să arate un act de identitate, acesta a realizat că nu mai are nicio șansă. Da Silva a fost pus să se dezbrace în fața camerelor de gardieni iar videoclipul a devenit viral:

Poliţia investighează posibilul rol de complice al fetei, în tentativa eşuată de evadare din închisoarea Gericino, de sâmbătă.

Autorităţile au declarat că da Silva era parte din conducerea Comandamentului Roşu, unul dintre cele mai puternice grupuri criminale din Brazilia, care controla traficul de droguri într-o zonă mare din Rio. După tentativa de evadare, da Silva a fost transferat la o unitate de maximă siguranţă, potrivit oficialilor.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top