Alătură-te comunităţii Altfel.md

Reacția Carla's Dreams, după ce un jurnalist din România a criticat solistul trupei pentru că și-ar fi luat „cetățenia doar pentru drepturi”

Foto: Facebook-Lucian Mîndruță/Youtube Europa FM

Cultură

Reacția Carla's Dreams, după ce un jurnalist din România a criticat solistul trupei pentru că și-ar fi luat „cetățenia doar pentru drepturi”

Carla's Dreams a venit cu o reacție pe pagina oficială de Facebook, ca răspuns la criticile aduse de jurnalistul român Lucian Mîndruță precum că solistul trupei din Moldova ar profita doar de drepturile oferite de cetățenia română, dar nu și-ar asuma și obligațiile, în contextul exercitării dreptului la vot la alegerile europarlamentare care urmează a fi organizate la 26 mai, 2019.

Jurnalistul român Lucian Mîndruță i-a adresat o postare acidă pe Facebook solistului trupei Carla’s Dreams, după ce muzicianul a declarat la un post de radio că deși deține cetățenia română, nu știe sigur dacă va merge la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai, deoarece trebuie să se „documenteze”.

Reacția trupei din Moldova nu a întârziat să apară, care a venit cu „o precizare friendly” (tr. - prietenoasă), unde face trimitere la Legea nr. 33/2007 privind organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European și amintește faptul că toți oamenii sunt egali în fața legii, și „indiferent de profesie, followers și orientări politice” nimeni nu ar fi în măsură „să decidă pentru alții ce, cum și când să acționeze”.

Reacția Carla’s Dreams / Sursa:Facebook/Carla’s Dreams

Jurnalistul Lucian Mîndruță a avut și el un cuvânt de spus și a ținut să precizeze într-un comentariu pe rețeaua de socializare la postarea trupei că este de acord cu ideea că participarea la un proces democratic este opțională, dar pe aceeași notă ironică a scris că speră „să fie cumva folositoare și ea (opțiunea artistului de a nu vota sau nu) acestei patrii comune numită România”.

Comentariul lui Lucian Mîndruță / Sursa:Facebook/Carla’s Dreams
Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top