Alătură-te comunităţii Altfel.md

Neymar aruncă tricoul lui PSG la gunoi. Videoul „fake” care a devenit viral

Foto: digisport.ro

Sport

Neymar aruncă tricoul lui PSG la gunoi. Videoul „fake” care a devenit viral

Cei de la PSG au făcut un filmuleț de prezentare, în care mai mulți dintre jucători dau tricoul echipei de la unul la altul, iar clipul a dat imediat idei suporterilor. A fost editat și a devenit viral. La filmulețul original a fost adăugată o scenă în plus, iar în momentul în care Neymar primește tricoul, brazilianul îl aruncă la gunoi, scrie digisport.ro

Fanii profită de situația foarte tensionată dintre Neymar și PSG și au apărut tot felul de glume în mediul online. Cel mai scump jucător din istorie face tot felul de presiuni asupra oficialilor parizieni, pentru a forța o întoarcere la Barcelona.

Neymar a lipsit luni de la reunirea echipei de pe Parc des Princes, iar PSG i-a pregătit o amendă record: 375.000 de euro.

Neymar ar avea un salariu mai mic la Barcelona

Catalanii i-au pregătit un salariu de 22 de milioane de euro lui Neymar, cu 14 mai mic decât cel încasat anual la PSG. Cu toate acestea, dorința de a juca din nou alături de Messi și Suarez l-ar face pe acesta să accepte diminuarea drastică. Contractul lui s-ar întinde pe următoarele cinci sezoane.

Barcelona nu vrea să mai treacă printr-un episod asemănător cu cel din 2017, atunci când PSG i-a activat lui Neymar clauza de cumpărare de 222 milioane de euro. Dacă va semna cu clubul de pe Camp Nou, starul brazilian ar urma să aibă o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.

PSG l-a achiziţionat pe Neymar pentru 222 de milioane de euro, dar l-ar putea lăsa să plece pentru 200 de milioane de euro.

Președintele parizienilor, Nasser Al-Khelaifi, i-a și transmis recent un mesaj clar atacantului sud-american şi celorlalţi jucători care nu respectă clubul: ”Nu sunt aici să își satisfacă poftele. Și dacă nu vor fi de acord, ușile sunt deschise. Ciao! Nu mai vreau să văd la echipă comportament de vedete”, a spus președintele campioanei Franței.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top