Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Kim Kardashian, ajutată de trei bărbați să intre în rochia „umedă” creată exclusiv pentru ea de Thierry Mugler

Foto: Getty Images/Cosmopolitan

Lifestyle

(video) Kim Kardashian, ajutată de trei bărbați să intre în rochia „umedă” creată exclusiv pentru ea de Thierry Mugler

Kim Kardashian a dezvăluit că a avut nevoie de ajutorul a 3 bărbați pentru a intrat în rochia corset, creată de Thierry Mugler, pentru Gala Met de săptămâna trecută.

Totodată vedeta în vărstă de 38 de ani, care a făcut furori cu rochia în care abia putea respira, a dezvăluit și ce a purtat sub creația semnată de Thierry Mugler, relatează Știrile Protv.

Într-o filmare „behind-the-scenes” pentru Vogue Magazine, starleta americană a arătat că a avut nevoie de ajutorul a trei bărbați pentru a intra în corsetul de latex.

Ba mai mult, la gala Met a ajuns cu o dubă (autoutilitară) în care s-a ținut tot drumul de o bară pentru că nu s-a putat așeza.

De altfel pe durata întregului eveniment, Kim nu a putut să se așeze din cauza rochiei, nici măcar la cina de gală iar pentru asta și-a cerut scuze Annei Wintour.

Kim le-a arătat fanilor ei și ce a purtat pe sub rochie un corset franțuzesc Mr. Pearl și o lenjerie specială, modelatoare din brandul ei - Kimono.

Aceste două piese au ajutut-o să obțină talia îngrijorător de mică, după cum s-au exprimat unii susținători. Apropiații vedetei au jurat însă că aceasta nu și-a scos nicio coastă pentru a arăta astfel.

Rochia este inspirată de look-ul Sophiei Loren în filmul „Boy on a Dolphin” din 1957 iar Thierry Mugler s-a folosit de silicon și cristale pentru a sugera imaginea unei femei proaspăt ieșite din valurile mării.

Sophia Loren în filmul „Boy on a Dolphin” / Sursa:art.com
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top