Alătură-te comunităţii Altfel.md

Prima zi de școală nu este niciodată ușoară. Imaginile cu o fetiță înainte și după prima zi de școală au devenit virale

Foto: metro.co.uk

Lol

Prima zi de școală nu este niciodată ușoară. Imaginile cu o fetiță înainte și după prima zi de școală au devenit virale

Prima zi de școală nu este niciodată ușoară, iar entuziasmul și emoțiile de dimineață se transformă treptat într-o stare de epuizare pe măsură ce copiii se adaptează la rutina zilnică de care vor avea parte până la următoarea vacanță de vară.

Totul însă este mult mai serios atunci când este vorba de cei mai mici. Mama unei fetițe de 5 ani din Marea Britanie, pe nume Lucie, și-a fotografiat copilul în prima zi de școală, în două momente-cheie: la plecarea de acasă și la întoarcerea de la școală.

Cu părul frumos pieptănat, hăinuțele călcate și cu un zâmbet pănă la urechi, Lucie a pozat alături de fratele său mai mare înainte să meargă în prima zi de școală.

Lucie alături de fratele său, înainte să meargă la școală / Sursa:metro.co.uk

Totul s-a schimbat însă la sfârșitul zilei, când micuța Lucie a apărut în ochii mamei sale cu părul vâlvoi, cu hainele boțite și cu șosetele suflecate pe picior, semn că a avut parte de o zi istovitoare și de parcă arfi trecut prin cele mai grele momente ale vieții sale.

Când mama sa a întrebat-o ce a făcut la școală încât a ajuns să arate în halul ăsta, Lucie i-a răspuns: „O, nimic, doar m-am jucat cu prietenii mei.”

Lucie, după prima zi de școală / Sursa:metro.co.uk

Aproape orice părinte își poate recunoaște copilul în aceste imagini, iar dificilă cu adevărat ar putea fi nu prima zi de școală, ci următoarele, când copiii își dau seama că distracțiile verii vor trebui să mai aștepte încă un an, iar până atunci își vor jertfi timpul liber pentru temele de acasă.

Iată așa experiența lui Lucie a făcut înconjurul lumii și a adunat sute de mii de aprecieri și zâmbete.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top