Alătură-te comunităţii Altfel.md

R. Kelly se plânge că sănătatea lui se şubrezeşte în puşcărie

Foto: Antonio Perez/Pool/Getty Images

Lifestyle

R. Kelly se plânge că sănătatea lui se şubrezeşte în puşcărie

R. Kelly este la închisoare din iulie, timp în care s-a prezentat de mai multe ori în fața unui judecător, pentru a-și lămuri procesele în care este acuzat de pedofilie sau trafic de minori, atât în Chicago, cât și-n Minnesota sau New York.

Artistul n-o duce bine „la rece”, iar cei la TMZ au aflat că R. Kelly se plânge de multe probleme de sănătate. Avocatul său, Steve Greenberg, spune că clientul său nu a primit suficient tratament medical la pușcărie, mai ales că se confruntă cu mâini amorțite, anxietate și hernie, citează Un site de muzică.

Mai mult, Steve este de părere că Kelly nu reprezintă un risc pentru societate și ar trebui eliberat din închisoare, cel puțin până se află verdictul judecătorilor din Chicago și New York.

Pe plan amoros, în ciuda tuturor dovezilor că artistul este pur și simplu un om bolnav psihic, el n-o duce rău, iar Greenberg a declarat că una dintre iubitele lui, Azriel Clary, este pe lista de așteptare pentru a-l putea vizita.

„Chiar dacă trăiește și a trăit alături de două iubite, doar una dintre ele are voie să-l viziteze, iar abia după 90 de zile poate face schimbul.”

Amintim că cântărețul R&B a fost arestat în Chicago la mijlocul lunii iulie.

R. Kelly a mai fost pus sub acuzare pentru 11 infracțiuni foarte grave și în luna mai, printre care şi cea că ar fi agresat sexual o adolescentă pe care a cunoscut-o la procesul în care a fost judecat pentru pornografie infantilă în urmă cu 10 ani. Artistul a pledat atunci nevinovat în fața instanței.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top