Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ultimele șase luni din viața lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate într-un serial produs de BBC

Foto: Getty Images/BBC

Cultură

Ultimele șase luni din viața lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate într-un serial produs de BBC

Ultimele șase luni din viața lui Marilyn Monroe, care a murit în 1962, la vârsta de 36 de ani, vor fi relatate într-un nou serial dramatic produs de BBC, cu titlul de lucru „The Last Days of Marilyn Monroe”.

Serialul se va concentra relația actriței cu șefii studiorilor de film de la Hollywood și cu președintele american John F Kennedy.

Scenariul producţiei va fi semnat de Dan Sefton, cunoscut pentru serialul „Trust Me”, difuzat de postul BBC One. El a spus că se simte încântat să aducă povestea vedetei pe micul ecran.

„Dorinţa lui Marilyn de a fi luată în serios ca actriţă şi confruntarea ei cu bărbaţii puternici care controlau sistemul studiourilor este, din nefericire, la fel de relevantă şi în ziua de azi”, a mai declarat Sefton.

Reprezentanţii companiei britanice au menţionat că serialul va fi plasat „la intersecţia dintre strălucirea dură a Hollywood-ului din anii 1960 şi politica fără compromis a administraţiei de la Washington”. Producătoarea de televiziune Anne Pivcevic a spus că „ambiţiosul” serial dramatic va aborda „teme importante, precum puterea, loialitatea şi politica”.

Momentan nu se ştie ce actriţă o va interpreta pe Marilyn Monroe.

Cu o carieră în cinematografie de 16 ani, deşi fără niciun fel de experienţă în domeniu înainte de a fi promovată ca sex simbol, Marilyn Monroe a devenit o legendă de talie mondială - cu 29 de filme în palmares, apariţii în reviste, dar şi muză pentru numeroşi artişti.

Marilyn Monroe a murit pe 5 august 1962, la vârsta de 36 de ani, din cauza unei supradoze de droguri şi medicamente.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top