Alătură-te comunităţii Altfel.md

Pink a împlinit 40 de ani, iar soțul său i-a dedicat cel mai frumos mesaj de aniversare

Foto: @careyheart/Instagram

Lifestyle

Pink a împlinit 40 de ani, iar soțul său i-a dedicat cel mai frumos mesaj de aniversare

Pink a împlinit de curând 40 de ani, iar Carey Hart, soţul ei, i-a făcut cel mai frumos cadou: un mesaj emoţionant.

Bărbatul a povestit despre cei aproape 20 de ani de când sunt împreună şi abia aşteaptă să vadă ce le rezervă viitorul.

„La mulți ani pentru cei 40 de ani. Am sărbătorit alături de tine 18 ani și pot spune că este minunat să pot crește alături de tine. Persoana care ai devenit astăzi este cu adevărat inspirațională. Ai devenit o femeie de afaceri de succes, un superstar, o mamă dedicată, o persoană generoasă, o soție dedicată, specialistă în vinuri, o mamă care merge cu motocicleta și ai prieteni minunați alături. Sunt atât de mândru de femeia care ai devenit și ești mai frumoasă ca niciodată. Ești precum vinul. Ești din ce în ce mai bună și sunt atât de norocos să te am alături în această călătorie nebună. Te iubesc. Să avem parte de cât mai multe aniversări împreună. Abia aștept să vedem cum vom fi și la 80 de ani. Să ai o zi minunată.”

Pink a reacţionat, publicând o fotografie cu ea în timp ce face şpagatul în aer. „Mulţumesc pentru urările de ziua mea. Sar de bucurie la 40 de ani. Va iubesc pe toţi.”

Artista a dezvăluit în luna aprilie la „Today Show” că ea şi Carey fac terapie de cuplu de aproape 17 ani. „Este singurul motiv pentru care mai suntem împreună.”

În trecut, Pink a vorbit despre cât de mare este influenţa soţului ei asupra muncii sale. „Carey este muza mea. Suntem împreună de 17 ani și este de muncă, dar merită toate eforturile.”

sursa: Magicfm.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top