Alătură-te comunităţii Altfel.md

Moscova: O femeie și-a denunțat propriul fiu la poliție pentru intențiile lui de a participa la mitingurile organizate de opoziție

Foto: MK.ru

Pe bune

Moscova: O femeie și-a denunțat propriul fiu la poliție pentru intențiile lui de a participa la mitingurile organizate de opoziție

O femeie din Moscova și-a reclamat fiul la poliție, declarând că acesta intenționează să participe la mitingurile organizate de opoziție, răspândește pe internet informații despre evenimentele organizate de opoziție și, în general, el însăși este un opozant, scrie MK.ru.

Femeia în vârstă de 43 de ani și-a spionat fiul pe rețelele de socializare și a aflat cu stupoare despre viziunile revoluționare ale fiului său și despre intențiile acestuia de a participa la mitingurile „neautorizate” de la Moscova, care au avut loc săptămâna trecută.

Mama a hotărât să-i interzică tânărului de 20 de ani să iasă din casă. Între cei doi s-a iscat un conflict, în urma căruia tânărul și-a încuiat mama într-o cameră și a plecat.

Astfel, femeia a decis să acționeze ca un cetățean responsabil și l-a reclamat la poliție, povestind în amănunte totul despre activismul fiului ei, despre postările lui în rețelele de socializare și dar și despre intențiile lui de a participarea la proteste în masă.

Poliția i-a mulțumit mamei și a transmis datele la Direcției generală pentru combaterea extremismului a Ministerului rus de Interne.

Amintim că la Moscova au loc des proteste în masă organizate de opoziție. Cele mai recente au avut loc în capitala Rusiei unde mii de persoane protestează în centrul Moscovei ca reacție la încercarea autorităților de la Kremlin de a le interzice înscrierea candidaților independenți la alegerile pentru Duma de Stat. Sute de persoane au fost arestate, pe motiv că acțiunile de protest sunt neautorizate.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top