Alătură-te comunităţii Altfel.md

Zece bărbați celebri care s-au însurat cu femei mai în vârstă decât ei

Foto: Getty Images

Lifestyle

Zece bărbați celebri care s-au însurat cu femei mai în vârstă decât ei

Studiile spun că diferența ideală de vârstă între un bărbat și o femeie implicați într-o relație ar fi de 4 ani și 4 luni. Dar realitatea contrazice toate studiile și statisticile. Americanii numesc (relație de) mai-decembrie cuplul în care există diferență mare de vârstă. Și dacă nimeni nu mai ridică din sprânceană la relațiile în care el are 10 ani mai mult decât ea, atunci când ea e mai mare decât el, lucrurile par mai complicate.

Actorul australian Hugh Jackman (49 de ani), cunoscut pentru rolul Logan din X-Men și Wolverine, a sărbătorit în aprilie 2018 nu mai puțin de 22 de ani de căsnicie alături de Deborra Lee Furness. Cu 13 ani mai în vârstă decât el, Deborra rămâne marea lui dragoste, după cum o declară public. Se consideră un om norocos și nu ezită să o spună de fiecare dată când e provocat să vorbească despre relația lor. Cei doi actori s-au cunoscut în 1995 pe platourile de filmare ale serialului australian Corelli. El abia ieșise de pe băncile facultății și nu a rezistat tentației de a se aventura într-o relație cu partenera sa de film.

Hugh Jackman alături de Deborra Lee Furness / Getty Images / Sursa:Getty Images

S-au căsătorit în februarie 1996 și s-au chinuit mai mulți ani să aibă copii. Într-un final au adoptat doi: pe Oscar Maximilian, în 2000, și pe Ava Eliot, în 2005. Secretul relației lor: „Trebuie să găsești persoana potrivită. Ea este cel mai bun lucru care mi s-a întamplat în viață, iar totul merge spre mai bine”, declara actorul anul acesta.

Printul Harry al Marii Britanii este cea mai nouă celebritate care și-a unit destinele cu o femeie mai în vârstă decât el. Acrița americană Meghan Markle (36 de ani) a devenit ducesă de Sussex în urma unirii lor binecuvantate de Regina Elisabeta II. Nunta Regală a avut loc la 19 mai 2018 și a fost urmarită de peste un miliard de oameni de pe întreaga planetă. Harry e cu trei ani mai tânăr decât soția lui, însă a declarat că vrea să-și petreacă tot restul vieții alături de aleasa inimii lui.

Prințul Harry și Meghan Markle / BBC / Sursa:BBC

Cei doi s-au cunoscut în iulie 2016, prin intermediul unei prietene de-a lui Meghan. S-au plăcut pe loc, astfel că la câteva săptămâni de la prima întâlnire, cei doi plecau împreună într-o vacanță în Botswana.

Aaron Perry Johnson (28 de ani), cunoscut publicului pentru rolurile din „Iluzionistul” sau „Kick-Ass 1 si 2”, și-a schimbat numele în Aaron Perry Taylor-Johnson după ce s-a căsătorit cu regizoarea de film Samantha Taylor-Wood (51 de ani). Imediat după fericitul eveniment, care a avut loc în iunie 2012, Samantha și-a schimbat și ea numele în Taylor-Johnson, renunțând la Wood. Soția lui Aaron are o poveste de viață incredibilă, care poate fi oricând subiectul unui film. Sam a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer (de colon și de sân) înainte de a-l cunoaște pe Aaron și a reușit să invingă ambele maladii.

Aaron Perry Taylor-Johnson alături de regizoarea de film Samantha Taylor-Wood / Getty Images / Sursa:Getty Images

A mai fost maritată, din 1997 până în 2008, cu colecționarul de artă britanic Jeremy Michael Joplin, cu care are două fete. În ceea ce-l privește pe Aaron, nu a fost niciodată încântat de modul în care presa a relatat relația sa cu Samantha, motiv pentru care a refuzat să ofere detalii din intimitatea familiei lor. Cei doi au împreună două fete.

Actorul canadian Ryan Gosling (37 de ani) și actrița de origine cubaneză Eva Mendes (44 de ani) au început o relație în anul 2011, însă au fost extrem de discreți. Până să se căsătorească, în 2016, Eva a adus pe lume două fete, Esmeralda Amada și Amada Lee.

Eva Mendez alături de Ryan Gossling / Cosmopolitan / Sursa:Cosmopolitan

Când vorbește despre familia lui, Ryan e cuprins de emoție și de recunoștință specifică omului care a avut noroc în viață. „Eva e o mamă de vis, iar copiii noștri la fel. Tot ce trăiesc acum e ca un vis. Mă simt așa de norocos”, declară de curând actorul pentru GQ.

Gerard Pique (31 de ani) e fundaș la clubul de fotbal FC Barcelona și are o relație de opt ani cu Shakira, cântăreață de origine columbiană cu zece ani mai în vârstă decât el. Deși nu au ajuns încă în fața altarului, cei doi se comportă ca doi oameni căsătoriți, având împreună doi băieți, Milan și Sasha.

Gerard Pique alături de Shakira și de copii / Getty Images / Sursa:Getty Images

Pique și Shakira s-au cunoscut in 2010 în timpul filmării videoclipului melodiei Waka, Waka, desemnat imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud. El a făcut primul pas, cam stângaci spune el, în timpul campionatului de fotbal, când a întrebat-o niște banălități despre starea vremii. Din fericire pentru el, Shakira nu l-a trimis la plimbare, ci a intrat în jocul lui.

Am ajuns până într-acolo încât i-am spus că ar trebui ca Spania să ajungă în finala mondialului ca sa o pot vedea din nou. Ea urma să cânte înainate de ultimul meci”, a declarat Pique pentru The Sun.

Actorul și producătorul Erwin Bach (62 de ani) a avut întotdeauna sentimente mai mult decât amicale față de cântăreața Tina Turner (78 de ani), pe care a cunoscut-o în 1985 la o petrecere. Cei doi au început o relație care s-a întins pe durata a 27 de ani. În 2013 au decis să-și unească destinele, iar nunta a avut loc în Elveția.

Erwin Bach alături de Tina Turner / Daily Mail / Sursa:Daily Mail

Într-un interviu pe care l-a dat acum 22 de ani, Erwin a mărturisit că a mai cerut-o în căsătorie pe Tina cu puțin timp înainte de aniversarea ei de 50 de ani, dar a fost refuzat.

Celebra actriță britanică Joan Collins, azi în vârstă de 85 de ani, a surprins pe toată lumea când, în februarie 2002, a acceptat să ajungă în fața altarului pentru a cincea oară. Alesul ei a fost producătorul Percy Gibson, azi în vârstă de 53 de ani. Anunțul mariajului a șocat pe toată lumea, având în vedere diferența de vârsta considerabilă dintre cei doi. Cel puțin la fel de șocantă a fost și dezvăluirea facută recent de Joan Collins, care a mărturisit într-un interviu care este unul din secretele căsniciei lor reușite.

Percy Gibson alături de Joan Collins / Daily Mail / Sursa:Daily Mail

„Michael Caine spunea odată că secretul unei căsnicii fericite este ca fiecare să aibă baia lui. Știu ca mulți oameni nu-și permit acest lux, dar în casele noastre și când e posibil la hoteluri încercam să păstrăm această regulă. Chiar contează”, a spus actrița.

Theo Sarapo, pe numele său complet Theophanis Lamboukas, este un cântăreț și actor francez de origine greacă. Saporo, în vârstă de 26 de ani, a cerut-o în căsătorie pe cântăreața Edith Piaf, care avea 46 de ani și care suferea de cancer la ficat. Mariajul lor nu a durat decât un an, deoarece Edith s-a stins din viață din cauza maladiei necruțătoare, la 10 octombrie 1963.

Theo Saporo si Edith Piaf / Captura video British Pathe / Sursa:Captura video British Pathe

Robert Levine, medic cardiolog, a devenit cunoscut începând cu anul 1983, când s-a căsătorit cu celebra actriță Mary Tyler Moore. La vremea respectivă, Levine avea 29 de ani, iar proaspăta lui soție - 45 de ani. Cuplul s-a destrămat în ianuarie 2017, când Mary s-a stins din viață, din cauza mai multor afecțiuni, la vârsta de 80 de ani. Vorbind despre soția lui, Robert Levine spunea că ii lipsesc foarte mult „prezența ei, zâmbetul ei, dragostea ei”.

Robert Levine alături Mary Tyler Moore / Metro / Sursa:Metro

Dwyane Wade, un jucător de baschet american al echipei Miami Heat aflat la apogeul carierei sale, și-a încercat norocul la actrița Gabrielle Union. În 2014, cei doi s-au căsătorit, în ciuda faptului că fiecare venea după un mariaj ratat. Între ei este o diferență de vârstă de zece ani, însă nu asta pare a fi marea lor problema, ci slujbele pe care le au. Se văd foarte greu și fac eforturi să țină relația cât mai strânsă.

#TheWades

A post shared by dwyanewade (@dwyanewade) on

„Cu siguranță, căsnicia nu e un lucru ușor. Însă, cel mai bun lucru pe care eu și soția mea l-am făcut mereu a fost să comunicăm în permanență și să ne sprijinim unul pe altul în tot ce facem”, spune Dwyane într-un interviu pentru publicația etonline.com.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top