Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) „Cel mai prost infractor”. Un tânăr s-a tâlhărit singur şi a sunat la 112, fără să ştie că este filmat

Foto: Observator.TV

Lol

(video) „Cel mai prost infractor”. Un tânăr s-a tâlhărit singur şi a sunat la 112, fără să ştie că este filmat

Un tânăr din Iaşi este candidatul principal pentru premiul de „cel mai prost infractor” pe anul 2019, în România, după ce şi-a înscenat propria tâlhărie şi apoi a sunat la 112. Din păcate pentru el, totul a fost filmat, scrie Observator.tv.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 martie, atunci când tânărul de 34 de ani, din Iaşi, a sunat disperat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că o persoană necunoscută l-a tâlhărit în scara de bloc şi i-a furat 1.100 de lei din portofel.

Potrivit unor surse, tânărul a jucat timp de două zile la păcănele şi şi-a pierdut tot salariul, iar de frica unui scandal pe care soţia îl pregătea intens în casă, tânărului i-a venit ideea de a-şi înscena propria tâlhărie.

Drept urmare, el a venit acasă, iar pe scara blocului a pregătit locul tâlhăriei: a aruncat pe jos portofelul gol, iar apoi s-a întins pe scări şi şi-a sunat soţia pentru a-i spune că o persoană necunoscută l-a dat cu capul de balustradă şi i-a furat banii.

Astfel, soţia a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa infracţiunea.

Totuşi, tânărul care şi-a pierdut salariul la păcănele a omis un singur lucru: scara blocului era supravegheată video.

Astfel, poliţiştii chemaţi de urgenţă au descoperit că tâlharia a fost în realitate o înscenare şi i-au deschis 'victimei' un dosar penal pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top