Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Un oraș din Rusia a găzduit un campionat de dat palme

Foto: СПОРТ-ЭКСПРЕСС

Sport

(video) Un oraș din Rusia a găzduit un campionat de dat palme

În orașul Krasnoiarsk, din Rusia, a avut loc o întrecere mai puțin obișnuită - campionatul de dat palme, la care participă doar bărbații, scrie Ria.ru.

Conform regulilor concursului, bărbații, care stau față în față, trebuie să se lovească reciproc cu palmele peste față. Oponenții sunt separați de o masă înaltă pentru armwrestling, ceea ce ar trebui să-i ajute să nu cadă, în urma loviturilor. Cu toate acestea, unii concurenți nu și-au putut menține echilibrul.

Fondul de premii al campionatului a fost de 30 de mii de ruble rusești (aproximativ 8 mii de lei).

Câștigătorul campionatului de anul acesta este Vasili Kamotski în vârstă de 28 de ani şi de 168 de kilograme, care are „cea mai grea palmă” dintre toți participanții și este poreclit „Pelimeni” (tr. colțunași cu carne).

Organizatorii acestui campionat de pălmuit nu s-au gândit că ar fi necesare categorii diferite în funcţie de greutate, lucru ce i-a permis fermierului Vasili Kamotskisă decimeze competitorii. Marea majoritate din bărbaţii care l-au înfruntat erau cam la jumătatea mărimii sale, şi palmele lor n-au părut că-l afectează perea tare.

El a devenit o senzaţie după ce filmele cu competiţia au apărut online.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top