Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) James Hetfield își va face debutul în actorie. Ce rol va juca solistul Metallica

Foto: New Rock Times

Cultură

(foto) James Hetfield își va face debutul în actorie. Ce rol va juca solistul Metallica

James Hetfield, solistul trupei de rock Metallica în vârstă de 55 de ani, își face debutul într-un rol secundar al thriller-ului „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, film care va fi lansat la Festivalul de Film Sundance pe 26 ianuarie. Pelicula este cea mai nouă ecranizare despre viața criminalului în serie Ted Bundy, jucat aici de Zac Efron, scrie Rockfm.

James Hetfield va intra în pielea lui Bob Hayward, polițistul care l-a arestat pe celebrul criminal în serie Ted Bundy în 1975, când l-a tras pe dreapta pentru o încălcare a regulilor de circulație în Utah şi a descoperit în automobilul acestuia nişte unelte folosite la un jaf, dar a suspectat că are de-a face cu autorul unor infracţiuni mai grave.

Acesta va fi primul rol însemnat din cariera lui James Hetfield, care până acum nu apăruse decât în câteva producții TV și alte proiecte cinematografice, însă interpretându-se pe el însuși.

Joe Berlinger, regizorul filmului, s-a ocupat în trecut de documentarul rock „Metallica: Some Kind of Monster” și a scris o carte despre legendara trupă, „Metallica: This Monster Lives”.

Joe Berlinger, regizorul filmului, s-a arătat încântat de faptul că solistul trupei Metallica face parte din distribuţie. Printre actorii care vor apărea în biografie se numără Zac Efron, Jim Parsons, Lily Collins, Kaya Scodelario, John Malkovich, Angela Sarafyan şi Grace Victoria Cox.

„În sutele de ore petrecute în culise cu James și restul trupei Metallica i-am remarcat carisma și puterea prezenței sale. Am fost foarte încântat când mi-a acceptat oferta și sunt sigur că va aduce aceeași putere și magnetism pentru acest rol dramatic”, a spus Berlinger despre Hetfield.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top