Alătură-te comunităţii Altfel.md

(audio) Boris Johnson, victima a doi prankeri ruşi: Ce le-a spus, despre Războiul Rece, Skripal şi Putin, crezând că vorbește cu premierul Armeniei

Foto: BBC

Lol

(audio) Boris Johnson, victima a doi prankeri ruşi: Ce le-a spus, despre Războiul Rece, Skripal şi Putin, crezând că vorbește cu premierul Armeniei

Convins că are o discuţie cu noul premier al Armeniei, ministrul britanic de Externe Boris Johnson a vorbit cu doi umorişti ruşi despre Războiul Rece, cazul Skripal şi Vladimir Putin. Aleksei Stoliarov, alias Lexus, şi partenerul său de farse, Vladimir Kuzneţov, alias Vovan, au reuşit să poarte un dialog la telefon cu Boris Johnson dându-se drept noul premier armean Nikol Paşinian, scrie Adevărul.

„Am încercat să-l sunăm prezentându-ne drept oficiali ucraineni, dar nu a vrut să discute cu noi. Însă premierul armean nu este atât de cunoscut şi de aceea am decis să-l sunăm din numele lui Paşinian”, a declarat Lexus pentru Sputnik News.

Potrivit lui, discuţia a fost mijlocită de Sir Alan Duncan, ministrul de stat pentru Europa şi Americi. „Nu vrem un Război Rece, dar vrem să vedem ameliorări în comportamentul Rusiei”, i-a spus Johnson partenerului său de dialog.

Chestionat în cazul otrăvirii fostului spion Serghei Skripal, şeful diplomaţiei britanice s-a declarat convins că Vladimir Putin este în spatele acestei operaţiuni. „Suntem aproape sută la sută siguri. Vom fi în măsură să facem mai multe pentru a demonstra acest lucru”, a afirmat Johnson. Ministerul britanic de Externe a recunoscut această conversaţie, care a avut loc săptămâna trecută şi a durat 18 minute.

Potrivit Foreign Office, Boris Johnson şi-a dat seama că era o farsă a unui impostor şi a pus capăt conversaţiei. Şeful diplomaţiei britanice a zâmbit când interlocutorul său, care s-a adresat în limba engleză cu un accent rusesc, a spus că speră că Putin nu îl va otrăvi cu Noviciok, agentul neurotoxic folosit împotriva lui Skripal pe teritoriul britanic.

Boris Johnson nu este prima personalitate căzută în plasa lui „Lexus” şi „Vovan”. El apare astfel într-o listă pe care mai figurează preşedintele Belarusului Aleksandr Lukaşenko, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi chiar cântăreţul Elton John.

Prankerii Vovan (Vladimir Kuznetsov) și Lexus (Aleksey Stolyarov), stânga.

Mai mult, și ministrul culturii din Moldova a căzut victimă prankerului rus în 2016. Potrivit Unimedia, oficialul s-a făcut de râs la un show televizat din Federația Rusă, când acesta a sunat și s-a pretins a fi ministrul Culturii de la Kiev rungând-o pe Babuc să intervină pe lângă TRM să acorde punctaj maxim reprezentantei Ucrainei, Djamala.

„Eu dacă aș putea v-aș acorda 24 de puncte fără a asculta piesa”, a spus Monica Babuc.

Ministrul Culturii a promis interlocutorului său că va depune toate eforturile pentru ca Ucraina să primească punctaj maxim din partea Republicii Moldova. În finala câștigată până la urmă de reprezentanta Ucrainei, țara noastră a acordat 12 puncte pentru reprezentanta Kievului.

Din păcate, materialele audio cu conversația dintre umoristul rus și Monica Babuc nu mai sunt disponibile pe internet.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top