Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Bran Stark a dezvăluit secretul privirilor sale de gheață. De vină ar fi vederea proastă a actorului

Foto: HBO

Cultură

(video) Bran Stark a dezvăluit secretul privirilor sale de gheață. De vină ar fi vederea proastă a actorului

Actorul britanic Isaac Hempstead-Wright, care joacă strălucit rolul lui Bran Stark din serialul „Game of Thrones, a fost oaspetele show-ului Jimmy Kimmel Live. Tema emisiunii a fost exclusiv despre scenariul serilalului, însă printre altele, actorul a dezvăluit și detalii din culise.

Actorul, acum în vârstă 20 de ani, s-a remarcat în rolul său și datorită privirilor sale reci și extrem de pătrunzătoare. Gazda emisiunii nu a ezitat să-l întrebe cum îi reușește să pătrundă cu ochii chiar în sufletul spectatorilor.

Răspunsul a fost scurt și trist: „pe platoul de filmare sunt absolut orb”, a declarat actorul, menționând că în timp ce lucrează, nu are voie să poarte ochelari sau lentile de contact.

Până și colegii de platou au fost impresionați de această „super-putere” a tânărului actor. La aceeași întrebare, pe care i-a dat-o Sophie Turner (Sansa Stark), Isaak i-a răspuns: Eu pur și simplu nu te văd, iată cum”.

Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” a început să fie difuzat pe 14 aprilie, iar episoadele vor fi publicate săptămânal de către canalul HBO.

La sfârșitul primul episod, Jamie Lanister dă ochii cu Bran Stark, pe care îl credea mort, după ce în primul sezon acesta l-a împins de pe un turn.

Văzând această scena, pe rețelele de socializare au apărut numereoase meme-uri care îl ironizează pe Bran Stark din cauza privirii epice:

Primul episod din sezonul 8 a avut audiențe record.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top