Alătură-te comunităţii Altfel.md

Detalii picante din viața intimă a unor politicieni britanici de top. Corbyn și-a dus prietenii să-i vadă noua iubită goală în patul lui

Foto: Peter Jordan/The LIFE/Getty Images

La ei

Detalii picante din viața intimă a unor politicieni britanici de top. Corbyn și-a dus prietenii să-i vadă noua iubită goală în patul lui

Timp de 18 luni, unul dintre autorii britanici de top, Tom Bower, a investigat viața personală și tinerețea lui Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, cel care conduce opoziția din Parlament și încearcă să-i ia locul Theresei May, scrie Libertatea.

Informațiile adunate de acesta, șocante și neașteptate pentru un politician de top, au fost publicate într-o carte: „Dangerous Hero: Corbyns Ruthless Plot For Power”.

Daily Mail a prezentat informațiile privind tinerețea lui Corbyn și relația pe care acesta a avut-o cu Diane Abbott, la rândul ei devenită un politician important și un lider al stângii britanice. Autorul cărții povestește că într-o zi, la sfârșitul anilor ’70, scurt timp după ce prima sa soție, Jane Chapman, l-a părăsit, Corbyn i-a chemat pe doi prieteni și aliați politici să i se alăture într-o acțiune de împărțire de pliante.

La un moment dat le-a spus că „trebuie să luam mai multe pliante” și i-a condus pe cei doi înapoi la apartamentul său. Cei trei au intrat și au găsit o femeie goală pe pat. Corbyn le-a prezentat-o cu mândrie celor doi prieteni pe Diane Abbott, noua lui iubită. „A vrut ca noi să o vedem în patul lui”, a povestit unul dintre prietenii care a fost cu el atunci. Abbott, care se înfășura repede într-o plapumă, era șocată și s-a retras într-o altă cameră.

Diane Abbott (stânga) și Jeremy Corbyn (stânga) / Sursa:PA/The Independent

Tânăra de culoare era antiteza unei femei engleze tradiționale. Născută dintr-o familie de imigranți jamaicani în 1953, ea a mers la o școală de stat din Londra, apoi la Cambridge. A fost prima femeie de culoare care a studiat la celebrul Colegiul Newnham și a devenit o susținătoare acerbă a ideilor de stânga și a luptei de clasă.

După absolvire, a început să lucreze ca ofițer de relații rasiale la Consiliul Național al Libertăților Civile și să fie extrem de implicată în politică. Relația dintre Corbyn și Abbott a continuat și după momentul în care „le-a prezentat-o” prietenilor săi. Laburistul a găsit în tânăra de culoare un partener politic care a privit Marea Britanie ca țara care „a inventat rasismul”.

Dar când Diane avea 27 de ani își dorea căsătorie și copiii, dar Corbyn nu dorea așa ceva și începuse să o ignore tot mai mult. În cele din urmă, frumoasa de culoare l-a părăsit, ea fiind ajutată chiar de prietenii lui, cei care o văzuseră dezbrăcată după prima noapte în casa lui Corbyn, să își strângă lucrurile din locuința acestuia și să plece.

Cei doi și-au continuat carierele politice în Partidul Laburist și în timp ce Corbyn a devenit liderul opoziției și speră să devină premier, Abbott a devenit prima femeie de culoare care a obținut un mandat de parlamentar în Camera Comunelor și în 2016 a fost desemnată pentru preluarea portofoliului de ministru de Interne într-un viitor guvern condus de fostul său iubit din tinerețe.

Citeşte întreaga ştire: Detalii picante din viața intimă a unor politicieni britanici de top. Corbyn și-a dus prietenii să-i vadă noua iubită goală în patul lui

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

To Top