Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Solistul Carla’s Dreams, îndemnat de un jurnalist din România: „Dragă CUTARE... documentează-te și votează. Sau renunță la cetățenia română”

Foto: Youtube/EuropaFM

Cultură

(video) Solistul Carla’s Dreams, îndemnat de un jurnalist din România: „Dragă CUTARE... documentează-te și votează. Sau renunță la cetățenia română”

Jurnalistul român Lucian Mîndruță i-a adresat o postare acidă pe Facebook solistului trupei Carla’s Dreams, după ce muzicianul a declarat la un post de radio că deși deține cetățenia română, nu știe sigur dacă va merge la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai, deoarece trebuie să se „documenteze”.

Solistul trupei Carla’s Dreams a fost invitat luni, 6 mai, la o emisiune în direct la postul de radio Europa FM din România, unde a vorbit în despre ultima piesă a trupei „Ne topim”, a vorbit cu fanii în direct la telefon și chiar a avut o părere despre alegerile din Ucraina.

Pe lângă discuțiile despre activitatea artistică, cântărețul a fost întrebat de asemenea dacă este sau nu cetățean român și dacă are de gând să voteze la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Solistul a confirmat că „deja este cetățean român”, însă nu este sigur dacă va merge la vot, deoarece trebuie să se „documenteze”.

Aceste declarații însă au sunat deranjant pentru jurnalistul român Lucian Mîndruță, care i-a adresat artistului un mesaj acid pe contul său de Facebook, în care îl critică dur pentru lipsa de respect pentru țara care i-a oferit cetățenia și lipsă de poziție civică, după care îl îndeamnă „te rog frumos, documentează-te și votează. Sau renunță la cetățenia română.”

Mesajul dedicat solistului Carla’s Dreams / Sursa:Lucian Mindruta/Facebook

Lucian Mândruță a scris în același mesaj că se aștepta mai mult de la oameni atât de talentați, iar „din ăștia cărora nu le pasă de România” sunt și așa destui.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top