Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Prima apariție a bebelușului Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, în turneul regal din Africa

Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS

Lifestyle

(foto) Prima apariție a bebelușului Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, în turneul regal din Africa

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, se află în primul lor turneu în Africa de Sud împreună cu fiul lor de doar patru luni, Archie Harrison Mountbatten Windsor.

Ducii de Sussex și-au luat copilul, miercuri, la întâlnirea cu arhiepiscopul Desmond Tutu și fiica lui, aceasta fiind prima apariție a lui Archie în turneul regal, potrivit Daily Mail.

Pe toată durata vizitei, Archie a fost extrem de cuminte în brațele mamei lui. Prințul Harry a spus că fiul lui s-a obișnuit deja cu camerele de filmat, iar fiica arhiepiscopului a glumit spunând că Archie va fi un băiat înconjurat de fete.

Prima apariție a bebelușului Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, în turneul regal din Africa / Sursa:EPA
Prima apariție a bebelușului Archie, fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry, în turneul regal din Africa / Sursa:A WIRE/PA IMAGES

Meghan Markle și Prințul Harry au marcat întâlnirea cu arhiepiscopul anglican emerit de Cape Town, care a fost distins în anul 1884 cu un Premiu Nobel pentru Pace, prin câteva imagini postare pe Instagram.

În următoarele zile, Prințul Harry va călători în Malawi, Angola, și Botswana, în timp ce Meghan va rămâne alături de Archie în Africa de Sud.

sursa: Libertatea

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top