Alătură-te comunităţii Altfel.md

În premieră! La deschiderea Orheiland-ului, de 1 iunie, va avea loc un show spectaculos al dronelor, la ora 21:30

Foto: OrheiLand

La ei

În premieră! La deschiderea Orheiland-ului, de 1 iunie, va avea loc un show spectaculos al dronelor, la ora 21:30

Cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova pregătește un program cu totul special cu ocazia deschiderii noului sezon estival. Marea surpriză va fi spectacolul unic al dronelor. Organizatorii promit, printr-un comunicat, că va fi un show unic.

Aproximativ o sută de drone de diferite culori vor fi lansate în aer la 21.30 și vor forma diferite figuri în lumini multicolore, creând o priveliște deosebită și greu de imaginat fără a o vedea „pe viu”. Mișcarea acestora va crea un efect special, cu totul deosebit, care va putea fi observat de la mai mulți kilometri.

Showul a fost elaborat în mod special pentru OrheiLand de specialiști din Sankt Petersburg. Organizatorii spun că un asemenea spectacol nu a fost organizat niciodată până acum în întreaga regiune, dar nu scot la iveală toate detaliile showului.

La deschiderea Orheiland-ului de 1 iunie va avea loc un show spectaculos al dronelor, la ora 21:30 / Sursa:OrheiLandLa deschiderea Orheiland-ului de 1 iunie va avea loc un show spectaculos al dronelor, la ora 21:30 / Sursa:OrheiLand

Showul dronelor va fi spectacolul care va încheia programul oficial din 1 iunie, dar nu va fi nici pe departe singura surpriză pregătită de administrația OrheiLand, atât pentru cei mici, care vor marca cu această ocazie Ziua Internațională a Copiilor, dar și pentru maturi, care, începând cu această zi, se vor putea bucura la OrheiLand de noi distracții.

Deschiderea oficială a OrheiLand, sezonul de vară 2019, va începe la ora 11.00, sâmbătă, 1 iunie, cu o paradă a gigantelor păpuși toboșar.

comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top