Alătură-te comunităţii Altfel.md

Restricțiile impuse vecinilor Ducilor de Sussex: „Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa”

Foto: Victoria Jones/Getty Images

Lifestyle

Restricțiile impuse vecinilor Ducilor de Sussex: „Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa”

La o şedinţă recentă a rezidenţilor, vecinii Ducilor de Sussex ar fi primit o listă cu lucruri pe care nu au voie să le facă, având în vedere că locuiesc în apropierea reşedinţei Prinţului Harry şi a Ducesei Meghan.

Prinţul Harry (34 de ani) şi Meghan Markle (37 de ani) s-au mutat la începutul anului la conacul Frogmore, pe domeniul Windsor, care se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică. Acolo a avut loc şi căsătoria cuplului, pe 19 mai 2018.

Potrivit metro.co.uk, vecinii Ducilor de Susex ar fi fost „instruiţi” şi au primit o listă de reguli pe care trebuie să le respecte în prezenţa celor doi membri ai familiei regale britanice.

Acestea includ, printre altele, iniţierea unei conversaţii cu Ducii de Sussex şi lăsarea de scrisori în cutia poştală a cuplului. În plus, nu au voie să se ofere să aibă grijă de bebeluşul Archie sau să-l atingă, iar dacă unul dintre câinii Ducilor fuge la cineva, acea persoană nu are voie să îl atingă.

Rezidenţii din zonă susţin că regulile sunt prea stricte şi că nici Regina Elisabeta nu are asemenea cereri când vine în vizită la Windsor. „Este extraordinar. N-am mai auzit niciodată aşa ceva. Toată lumea care locuieşte în zonă lucrează pentru familia regală şi ştie să se comporte respectuos. Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm aşa. Suverana e foarte fericită când localnicii o salută“, a declarat o persoană.

Meghan şi Harry au devenit pe 6 mai părinţii unui băieţel pe care l-au botezat Archie Harrison. De asemenea, Ducii de Sussex au doi câini, un beagle şi un labrador negru, pe care l-au cumpărat împreună în septembrie.

În jur de 400 de oameni locuiesc în zonele Home Park şi Great Park din Windsor, care aparţine Coroanei Marii Britaniii. Printre ei se află membri ai familiei regale, oficiali şi angajaţi.

Ce spun reprezentanţii Palatului Buckingham

Un reprezentant de la Palatul Buckingham a declarat, însă, că nu există o listă cu reguli impuse celor care locuiesc în Windsor. „A existat o discuţie cu localnicii pentru ca ei să ştie cum să îi ajute pe cei doi noi rezidenţi cu orice eventuală problemă şi pentru a-i ajuta să se se acomodeze cu noua casă. Nu există nicio listă oficială cu reguli, iar discuţia a fost una relaxată“ , a declarat purtătorul de cuvânt.

Conacul Frogmore / Sursa:Metro

sursa: Adevărul

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top