Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Un taximetrist din Rusia a dat jos din mașină pasagerii din cauza mirosului de usturoi

Foto: Captură video

Pe bune

(video) Un taximetrist din Rusia a dat jos din mașină pasagerii din cauza mirosului de usturoi

Un șofer de taxi din orașul Maikop, Republica Adîgheia, și-a aprins paie în cap după ce a încărcat în rețea un video în care el dă jos din mașină trei surori și pe mama lor din cauza mirosului de usturoi, dar și pentru că ele ar fi avut un comportament „grosolan”.

Videoclipul a fost încărcat în rețea de pe contul de Telegram „РУ_ЧП”, însă reacțiile au fost neașteptat de negative pentru autor, astfel, inițial el a blocat comentariile, apoi a eliminat atât videoclipul, cât și contul.

Totul a pornit de la faptul că șoferul s-a simțit dezgustat de mirosul de usturoi, adus în mașină de patru femei pe care urma să le transporte la destinație.

„Cine a mancat usturoi?”, a intrebat el. Tânăra de pe bancheta din față l-a asigurat că nimeni nu a mâncat usturoi, în timp ce mama ei, care s-a așezat pe bancheta din spate, a deschis geamul și a pus în gură, aparent, o gumă de mestecat.

După un schimb de replici între șofer și pasagere, primul a decis să le dea jos din automobil, sugerându-le să cheme un alt taxi și cu un alt șofer, dispus să „tolereze totul”.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top