Alătură-te comunităţii Altfel.md

Traficantul brazilian care a încercat să evadeze deghizat în propria fiică, găsit fără suflare în celulă

Foto: Kristeligt Dagblad

La ei

Traficantul brazilian care a încercat să evadeze deghizat în propria fiică, găsit fără suflare în celulă

Traficantul de droguri brazilian, care a încercat să evadeze, în urmă cu două zile, deghizat în propria sa fiică, a fost găsit mort în celula sa. Reprezentanții închisorii de maximă securitate, în care fusese transferat după tentativa de evadare, spun că deținutul s-ar fi spânzurat cu cearceaful de la pat, informează Sky News.

Clauvino da Silva, în vârstă de 42 de ani și cunoscut sub porecla „Micuțul”, era liderul unuia dintre cele mai temute carteluri de droguri din zona orașului Rio de Janeiro.

În urmă cu două zile, da Silva intenționase să evadeze dintr-o pușcărie situată la periferia orașului Rio de Janeiro, îmbrăcat în hainele fiicei sale de 19 ani. După ce a fost prins, polițiștii au dat publicității fotografii în care traficantul poartă o mască de silicon, o perucă ce încearcă să imite părul negru și lung al fiicei sale și un tricou roz pe care erau desenate gogoși.

Moartea lui da Silva vine în contextul în care guvernul brazilian se confruntă, în ultima perioadă, cu mai multe revolte în închisori. Săptămâna trecută, 57 de persoane au murit într-o astfel de revoltă produsă într-un penitenciar din nordul Braziliei. În luna mai, alți 50 de deținuți au murit într-o revoltă similară, dintr-un penitenciar din regiunea Amazonului.

comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top