Alătură-te comunităţii Altfel.md

Telenovela Neymar la Real Madrid s-a încheiat. Oferta fantastică a trupei lui Zidane, divulgată de L'Equipe

Foto: digisport.ro

Sport

Telenovela Neymar la Real Madrid s-a încheiat. Oferta fantastică a trupei lui Zidane, divulgată de L'Equipe

PSG a refuzat o ofertă uriașă înaintată de Real Madrid pentru transferul brazilianului Neymar, anunță L'Equipe în ediţia de azi, scrie digisport.ro

Conform publicaţiei din Hexagon, conducătorii grupării madrilene au oferit trei jucători - galezul Gareth Bale, columbianul James Rodriguez şi costaricanul Keylor Navas -, plus suma de 100 milioane de euro, în schimbul starului naţionalei Braziliei.

Ce jucători de la Real Madrid și-ar fi dorit PSG în schimbul lui Neymar

Responsabilii lui PSG, care au plătit 222 milioane euro clubului FC Barcelona pentru a-l aduce pe Neymar în capitala Franţei, în urmă cu doi ani, sunt dispuşi să accepte jucători ca monedă de schimb, pe lângă o sumă de bani, însă "pachetul" oferit de Real Madrid nu a fost pe placul lor, adaugă L'Equipe.

Ziarul catalan Sport susţine că parizienii ar fi interesaţi mai degrabă de atacantul sârb Luka Jovic, achiziţionat în această vară de Real de la Eintracht Frankfurt, un jucător pe planul antrenorului lui PSG, Thomas Tuchel, şi al directorului sportiv Leonardo.

Un alt fotbalist din lotul lui Real apreciat de clubul francez este croatul Luka Modric, deţinătorul Balonului de Aur, la care madrilenii ar fi dispuşi, de asemenea, să renunţe pentru a-l aduce pe Neymar.

Varianta Neymar la Barcelona rămâne "în picioare"

Brazilianul, care nu s-a adaptat în Franţa şi doreşte să plece de la PSG, speră să-şi găsească o nouă echipă până pe 2 septembrie, când se va încheia actuala perioadă de transferuri, destinaţia sa favorită rămânând fostul său club, FC Barcelona, ai cărei conducători fac de asemenea eforturi pentru a-l "repatria" pe brazilian.

Altfel, Neymar a fost reprimit în grup la PSG după o săptămână în care s-a pregătit separat. Brazilianul a participat la ultimele două antrenamente, iar staff-ul medical a anunţat că fotbalistul este apt de joc pentru meciul cu Toulouse, de duminică.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top