Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto/video) Ducesa Meghan Markle a devenit editor-invitat al revistei British Vogue

Foto: Getty Images/Cosmopolitan

Lifestyle

(foto/video) Ducesa Meghan Markle a devenit editor-invitat al revistei British Vogue

Meghan, soţia prinţului Harry şi ducesă de Sussex, a colaborat în calitate de editor-invitat la realizarea numărului din luna septembrie al revistei British Vogue, dedicat femeilor care sunt „promotoarele unor schimbări revoluţionare”, a anunţat duminică familia regală a Marii Britanii, relatează DPA, citat de Agerpres.

Noul număr al revistei British Vogue, intitulat „Forces for Change/Forţe pentru Schimbare” include „o colecţie de promotoare ale unor schimbări revoluţionare, unite prin curajul lor dovedit în doborârea barierelor”.

Numărul din septembrie cuprinde „conversaţia deschisă” pe care ducesa Meghan a avut-o cu fosta primă doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, dar şi interviul realizat de prinţul Harry cu renumita expertă în primatologie Jane Goodall, a anunţat familia regală britanică.

Familia regală a mai precizat că alte 15 femei apar pe coperta acestui număr, printre ele aflându-se prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern; adolescenta Greta Thunberg, devenită celebră prin implicarea sa în campaniile de mediu; şi actriţele Jane Fonda, Salma Hayek, Gemma Chan şi Laverne Cox.

În cadrul acestui proiect editorial, ducesa Meghan a colaborat cu Edward Enninful, editorul-şef al revistei British Vogue.

Numărul din septembrie al acestei publicaţii va deveni disponibil în format online cu câteva zile înainte ca revista să ajungă oficial la standurile de presă, pe 2 august.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top