Alătură-te comunităţii Altfel.md

Vestea pe care toţi fanii lui Arsenal o aşteptau cu sufletul la gură: revine căpitanul Koscielny

Foto: digisport.ro

Sport

Vestea pe care toţi fanii lui Arsenal o aşteptau cu sufletul la gură: revine căpitanul Koscielny

Laurent Koscielny (33 de ani) e foarte aproape de revenirea în prima echipă a lui Arsenal, după peste şase luni de absenţă, scrie digisport.ro

În condiţiile în care Holding s-a accidentat în disputa cu Manchester United, 2-2, Unai Emery are de-a face din nou cu o criză la nivelul apărării. Doar că tehnicianul "tunarilor" se va putea baza în extrem de aglomerata perioadă de până în ianuarie pe căpitanul echipei, francezul Koscielny.

Fundasul lui Arsenal s-a accidentat cu o lună înainte de startul Campionatului Mondial din Rusia, pe 3 mai, într-un meci cu Atletico Madrid, din semifinalele Europa League. Francezul a suferit o ruptură la tendonul lui Achile și a ratat şansa de a fi campion mondial. Acum, apărătorul e foarte aproape de o revenire în primul 11, după cum a anunţat chiar tehnicianul echipei de pe Emirates.

"Laurent e foarte aproape să joace din nou pentru noi. A jucat deja câteva meciuri la U23. Nu ştiu dacă sâmbătă va fi titular, e o posibilitate. Dar mai degrabă va evolua în Europa League, contra lui Qarabag", a spus Emery după remiza cu United, 2-2.

În vârstă de 32 de ani, fundaşul central a sosit pe Emirates în 2010. De atunci a strâns 238 de meciuri pentru Arsenal, marcând 19 goluri.

Koscielny va pleca în vară

Koscielny este un simbol la Arsenal, pentru care evoluează de 8 ani. S-a impus imediat în echipă, iar în ultimele sezoane a fost căpitanul echipei. Căderea fundaşului a venit în stagiunea precedentă când, din pricina accidentării, a pierdut contactul cu fotbalul mare. Mai mult, francezul a ratat şansa de a deveni Campionatul Mondial. În mod normal, ar fi fost titular în centrul defensivei Franţei. Problemele l-au făcut pe Laurent să îşi dorească să plece de la Arsenal la finalul contractului. Anunţul a fost făcut chiar de fotbalist, în presa din Franţa.

”Mai am contract până în 2020, dar cred că voi pleca la o altă echipă. Încă nu m-am decis unde, dar sunt şanse să rămân în Anglia. Familia mea se află acolo şi trebuie să analizeze foarte bine ofertele. Voi lua decizia după ce mă refac. Sănătatea este cea mai importantă acum”, a declarat Koscielny în vară.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top