Alătură-te comunităţii Altfel.md

Higuain a fost suspendat două etape, după ieşirea nervoasă de la meciul cu Juventus

Foto: digisport.ro

Sport

Higuain a fost suspendat două etape, după ieşirea nervoasă de la meciul cu Juventus

Gonzalo Higuain a avut parte de un meci de coşmar duminică, la reîntâlnirea cu fosta sa echipă. AC Milan a pierdut pe teren propriu în faţa lui Juventus, scor 0-2, iar argentinianul a ratat un penalty şi a fost eliminat în finalul partidei, după o ieşire nervoasă la adresa arbitrului.

Atacantul de 30 de ani a primit o supendare de două etape şi nu va fi pe teren la meciurile pe care Milan le va disputa cu Lazio şi Parma. Nu se ştie încă dacă oficialii rossoneri vor face apel la decizia luată azi.

Higuain a fost eliminat în minutul 83 al duelului de pe San Siro. Iniţial, sud-americanul a primit doar galben, ca urmare a faultului comis asupra lui Benatia. Însă reacţia nervoasă pe care a avut-o ulterior l-a determinat pe centralul Mazzoleni să-i arate cartonaşul roşu.

Suspendarea dictată împotriva lui "Pipita" vine ca urmare "a protestelor, a lipsei de respect faţă de arbitru şi a apropierii ameninţătoare faţă de central", se arată în comunicatul oficial.

Gonzalo Higuain și-a cerut scuze pentru comportamentul nesportiv

Fostul jucător de la Real Madrid, Napoli şi Juventus şi-a cerut scuze pentru reacţia pe care a avut-o duminică seară.

"Am greșit. Nu sunt un bun exemplu pentru copii. Îmi cer scuze tuturor, fanilor, colegilor și antrenorului. Sunt însă om, nu un robot. Sunt foarte emotiv și uneori mi-e greu să-mi controlez sentimentele. Am irosit penalty-ul și pierdeam meciul, dar arbitrul trebuia să înțeleagă situația. E vina mea că nu m-am calmat, dar așa am fost toată cariera", a precizat Higuain.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top