Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) O soprană ajunsă pe străzi, surprinsă în timp ce interpreta o arie de Pucini în metroul din Los Angeles

Foto: LAPD HQ/Twitter

Cultură

(video) O soprană ajunsă pe străzi, surprinsă în timp ce interpreta o arie de Pucini în metroul din Los Angeles

Un videoclip cu o femeie care cântă o arie a compozitorului italian Giancomo Puccini pe o platformă de metrou din Los Angeles a făcut senzație pe rețelele de socializare, adunând sute de mii de vizualizări în întreaga lume, scrie CNN.

Videoclipul, despre care se știe că a fost filmat de un polițist aflat la datorie, a surprins femeia în timp ce interpreta magistral aria lui Ciacomo Pucini „O mio babbino caro”, în timp ce căra un cărucior încărcat cu lucruri și pungi.

Poliția din Los Angeles au publicat videoclipul pe Twitter , în speranța că cineva o va recunoaște pe cântăreață, iar incercarea lor a avut succes, pentru că unii utilizatori au recunoscut-o pe femeie, iar mai târziu ea a apărut într-un interviu acordat NBC Los Angeles.

„4 milioane de oameni numesc orașul Los Angeles casa lor. 4 milioane de voci... uneori trebuie doar să te oprești și să asculți una din ele, ca să auzi ceva frumos”, scrie un polițist din L.A. în textul care însoțește videoclipul.

Femeia fără adăpost s-a dovedit a fi o profesoară de pian și vioară, venită în Statele Unite din Rusia acum 24 de ani. O vreme, ea a predat lecții pentru a se întreține, dar apoi s-a îmbolnăvit și a rămas pe străzi în 2016, după ce nu a mai putut să-și plătească facturile medicale.

„Dorm unde apuc, a declarat Zamurka pentru NBC în interviu și a adăugat că obișnuiește să cânte în metrou „pentru că răsună atât de bine”.

O acțiune de strângere de fonduri a fost lansată acum pentru o ajuta.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top