Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ce a spus Zidane după o nouă înfrângere a Realului. S-a enervat când a fost întrebat de James și cum a explicat absența lui Bale

Foto: digisport.ro

Sport

Ce a spus Zidane după o nouă înfrângere a Realului. S-a enervat când a fost întrebat de James și cum a explicat absența lui Bale

Real Madrid a mai pierdut un meci la turneul amical de la Munchen, 0-1 cu Tottenham, însă Zinedine Zidane nu-și face griji. Cu toate că echipa nu a jucat așa cum își doresc fanii, antrenorul madrilenilor a ținut să le transmită un mesaj, scrie digisport.ro

"Știu că am o echipă mare, e nevoie doar să câștigăm un meci pentru a câștiga încredere. Fanii Madridului nu trebuie să fie îngrijorați. Eu sunt mereu pozitiv. Știu că este complicat pentru că tocmai am avut un sezon dificil și pentru că lucrurile au început greu", a spus Zidane.

În acestă vară, Real Madrid a pierdut cu Bayern Munchen, 1-3, a remizat cu Arsenal în timp regulamentar, 2-2, după care s-a impus la penalty-uri, iar în meciul al treilea a urmat umilința cu rivala Atletico Madrid, 3-7. În ultimul meci, madrilenii au pierdut în fața lui Tottenham, 0-1, prin golul lui Kane.

"Rezultatele nu sunt de partea noastră, dar am încredere în staff-ul meu și sunt foarte bucuros cu jucătorii pe care îi am. Bineînțeles, până pe 31 august, totul se poate schimba și nu doar la Real Madrid, dar și la alte echipe", a precizat "Zizou".

Zidane s-a enervat când a fost întrebat de James Rodriguez

James Rodriguez a revenit la Real Madrid după împrumutul de doi ani la Bayern Munchen, însă soarta sa încă nu este clară. Madrilenii au fost aproape să-l cedeze la Napoli, însă italienii voiau un împrumut, în timp ce spaniolii doreau să-l vândă definitiv.

„Nu știu dacă James va fi la Madrid în sezonul viitor. Nu știu subiectul în acest moment. Sunt aici și mă gândesc la ce am de făcut aici și cum vom juca mâine”, a spus Zidane.

Gareth Bale nu a făcut deplasarea la Munchen

Gareth Bale este o altă problemă cu care se confruntă Real Madrid. Zidane, alături de oficiali, vor neapărat să scape de el și de salariul său, care este cel mai mare dela echipă, însă nu reușesc să găsească nicio echipă dornică să-l transfere. Au fost negocieri avansate cu echipa antrenată de Olăroiu, Jiangsu Suning, înbsă mutarea nu s-a mai făcut, pentru că "Oli" nu l-a dorit.

„Noi am decis ca Bale să nu vină cu noi pentru că nu s-a simțit bine. Doctorii, jucătorul și eu am discutat și am decis că cel mai bun lucru este ca el să rămână la Madrid”, a precizat Zidane.

În primul meci amical, Bale a și marcat pentru Real, în amicalul cu Arsenal.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top