Alătură-te comunităţii Altfel.md

Leonardo DiCaprio și-a dus iubita în vacanță pe Mediterană. Cei doi au fost fotografiați pe iahtul actorului

Foto: Just Jared

Lifestyle

Leonardo DiCaprio și-a dus iubita în vacanță pe Mediterană. Cei doi au fost fotografiați pe iahtul actorului

Leonardo DiCaprio și-a dus iubita în vacanță pe Mediterană. De câteva săptămâni, Leo și Camila Morrone se plimbă cu iahtul actorului prin cele mai luxoase stațiuni din sudul Europei.

Cei doi au vizitat Italia și Franța, iar paparazzi i-au surprins îmbrățișându-se și sărutându-se în timp ce se scăldau în apele Mediteranei sau făceau plajă la bordul ambarcațiunii.

Leo și Camilla / Sursa:ToscanaPhotos / BACKGRID

Primele informații despre Leo și frumoasa brunetă din Argentina au apărut în luna decembrie, când actorul a fost surprins de paparazzi plecând din locuința acesteia.

Leonardo di Caprio și Camila Morrone / Sursa:Just Jared

De atunci, cei doi au participat împreună la o serie de evenimente importante, printre care aniversarea lui Ellen Degeneres din LA, precum și Festivalul Coachella.

Câștigătorul premiului Oscar este cunoscut pentru relațiile sale cu modele, dar această excursie publică în care a luat-o pe Camila pare a fi un semn că relația lor a devenit una serioasă.

Camila Morrone / Sursa:Instagram

Bruneta de 21 de ani a fost un model de succes în ultimii ani și își lansează luna aceasta primul film în care joacă, „Never Goin Back”.

It’s Italy. I can be dramatic.

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Numele lui Leonardo DiCaprio a fost legat de mai multe modele în trecut, inclusiv Bar Refaeli, Toni Garrn, Nina Agdal sau Kelly Rohrbach.

Cea mai lungă relație a acestuia a fost cu Gisele Bündchen, alături de care a stat cinci ani, la începutul anilor 2000.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top