Alătură-te comunităţii Altfel.md

Vă amintiți de primii bebeluși septupleți? Ce s-a întâmplat cu ei în 22 de ani

Foto: CORBIS

Lifestyle

Vă amintiți de primii bebeluși septupleți? Ce s-a întâmplat cu ei în 22 de ani

În 1997, lumea medicală trăia un miracol. Kenny McCaughey a adus pe lume 7 copii și toți au supraviețuit! Iată cum arată întreaga familie, la 22 de ani după evenimentul care a impresionat întreaga lume.

Ei sunt primii bebeluși septupleți

Kenny mai avea deja o fiică, Mikaela, și pentru că nu reușea să mai rămână însărcinată, a apelat la fertilizarea in vitro. Doctorii au fost sceptici, au crezut că nu vor supraviețui mai mult de câteva zile în uterul mamei. Se pare că micuții au întrecut toate așteptările și au devenit primii septupleți din lume care au supraviețuit.

Președintele George Bush și cei 7 copii ai familiei McCaughey, 2002 / Sursa:Ken Lambert/AP

Vestea nașterii septupletilor a ajuns la vremea respectivă și la urechile președintelui de atunci al SUA, Bill Clinton, care i-a sunat personal pe părinți că să-i felicite.

Cei 7 copii McCaughey / Sursa:The Register

Chiar și celebra Oprah i-a invitat la ea în emisiune, astfel că povestea lor a ajuns în aproape toate casele americanilor. Mai mult, o mulțime de companii le-au întins o mâna de ajutor și au oferit numeroasei familii bani și bunuri.

Kenny Jr., Brandon, Alexis, Natalie, Kelsey, Nathan, și Joel au trecut cu bine peste naștere și au ajuns acum la 22 de ani.

Septupleții McCaughey / Sursa:Bryon Houlgrave/DRG/Polaris

Dintre toți 7, doar Alexis și Nathan au avut probleme de sănătate. Aceștia s-au născut cu o formă de paralizie cerebrală.

De-a lungul anilor, au trecut printr-o serie de operații pentru a putea merge. Nathan a învățat să meargă singur, iar Alexis folosește un cadru. Asta nu a împiedicat-o să devină co-căpitan al trupei de majorete.

„Noi ne considerăm cei mai buni prieteni, nu frați și surori. Mă simt binecuvântată că am ajuns în acest punct”, a spus Alexis pentru WICC.

Din păcate, tatăl lor nu a fost gata să fie capul unei familii atât de numeroase și i-a părăsit, însă comunitatea a devenit în sprijinul lor. Au primit o casă cu 7 dormitoare, au primit scutece și hrană pentru 2 ani și chiar școlarizare gratuită.

Septupleții McCaughey / Sursa:Rachel Mummey / AP

Astăzi, copii au planuri mari de viitor.

Natalie vrea să devină învățătoare la o școală. Când a absolvit școală, ea era în primii 15% dintre cei mai buni student. Brandon, vrea să între în armata.

Kelsey, născută cu o greutate de numai 907 de grame, a făcut parte din corul școlii. În viitor, ea visează la o carieră de cântăreața, simte că muzică este cea mai mare împlinire a ei.

Septupleții McCaughey: Nathan, Brandon, Natalie, Alexis, Kelsey, Joel and Kenny, Jr, născuți la 19 noiembrie, 1997 / Sursa:Amy Samo / Polaris

Kenny, este student la Școală de inginerie civilă din Des Moines Community College. Kenneth și-a dorit încă din școală să aibă o carieră de inginer.

Alexis vrea să devină profesor. Trebuie să folosească un dispozitiv special pentru mers, dar în ciuda acestuia a devenit al doilea căpitan al echipei de majorete în liceu.

Nathan intenționează să se dedice științei.Acum, Nathan studiază la Universitatea din Hannibal-Lagrange la Facultatea de Informatică.

Joel, născut ultimul, intenționează să studieze informatică în colegiu. Joel s-a înscris, de asemenea, la Universitatea Hannibal-LaGrange.

sursa: Click

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top