Alătură-te comunităţii Altfel.md

O menajeră a rămas blocată în lift, aproape trei zile, în casa unui miliardar din New York

Foto: NBC News

La ei

O menajeră a rămas blocată în lift, aproape trei zile, în casa unui miliardar din New York

O menajeră a rămas blocată, un weekend întreg, în liftul casei unui miliardar din cartierul new-yorkez Manhattan, în Statele Unite. Marites Fortaliza, în vârstă de 53 de ani, face curățenie de 18 ani, în clădirea deținută de miliardarul Warren Stephens, iar vineri a intrat în ascensor, dar la scurt timp acesta s-a blocat și a rămas captivă în interior.

Deocamdată, nu se știe dacă nu avea un telefon mobil asupra ei sau nu exista semnal, dar cert este că angajata a fost eliberată de pompieri abia luni, la ora locală ora 10:00 (ora 15:00 GMT), din liftul defect în care și-a petrecut 60 de ore, relatează BBC, citat de Libertatea.

Aceasta a fost transportată, deshidratată, dar în stare stabilă, la spital, fiind internată pentru investigații suplimentare la Centrul Medical Weill Cornell.

Spre ghinionul său, rudele ei nu i-au raportat dispariția, pentru că acestea erau plecate din oraș. Poliția a început o anchetă în acest caz, și vor inspecta liftul, pentru a afla împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Warren Stephens este proprietarul companiei Stephens Inc., o bancă de investiții cu sediul în Little Rock, Arkansas.

comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top