Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un tânăr care a ajuns pe străzi la 17 ani, la 21 a devenit unul din cei mai tineri antreprenori milionari din Australia

Foto: STUDIOHAWK

Lifestyle

Un tânăr care a ajuns pe străzi la 17 ani, la 21 a devenit unul din cei mai tineri antreprenori milionari din Australia

În urmă cu doar patru ani, Harry Sanders, din Melbourne, Australia a rămas fără adăpost, dar acum conduce propria companie a cărei valoare este estimată la 1 milion de dolari americani.

La 17 ani, Harry a petrecut peste un an dormind pe străzi, în diferite adăposturi sau în casele unor prieteni. Dar el spune că, deși a fost o perioadă înfricoșătoare și dificilă din viața sa, timpul pe străzi l-a învățat lecții neprețuite, care l-au ajutat să devină milionar, scrie The Mirror.

„Prima noapte pe străzi a fost cea mai grea. Habar n-aveam unde să merg sau ce să fac. Mi-am petrecut primele nopți sub un pod, nesigur de ce să fac. Dar poate fi periculos, deoarece oamenii fără adăpost au împărțite teritoriile și eu nu aveam habar așa că m-am confruntat cu multe probleme la început”, povestește tânărul antreprenor australian.

El spune că mereu a reușit să se descurce și să găsească ce să mănânce, dar adaugă că „au existat multe momente negative, cred că experiența de a fi fără adăpost m-a învățat să fiu mai rezistent și m-a maturizat foarte mult”.

„Îmi datorez succesul faptului că am fost persoană fără adăpost. Fără această experiență nu aș fi fost impulsionat și presat să reușesc. Am fost foarte determinat deoarece știam că, dacă nu funcționează, nu am niciun plan de rezervă”, concluzionează Harry. În prezent el este CEO al companiei Studiohawk, o agenție axată pe optimizarea motoarelor de căutare, care ajută site-urile să devină mai vizibile pe internet.

Harry spune că a devenit interesat de ceea ce înseamnă SEO încă de când era adolescent și și-a folosit cunoștințele pentru a lansa Studiohawk la doar 16 ani. Dar visele sale s-au prăbușit trist după ce a rămas fără bani. Din fericire, adolescentul experimentat în afaceri nu a uitat niciodată abilitățile pe care le-a învățat înainte de a ajunge pe străzi și a reușit apoi să își relanseze compania și să o transforme într-o afacere de succes.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top