Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) A fost creat Apple Watch, care costă cât un apartament la Botanica

Foto: Caviar.global

Sci-Tech

(foto) A fost creat Apple Watch, care costă cât un apartament la Botanica

Compania rusească Caviar, care se ocupă cu personalizarea exclusivistă a celor mai noi gadgeturi disponibile pe piață, au prezentat o versiune de lux a celui mai popular smart watch - Apple watch 4, iar prețul cu care își vinde produsele, sunt destul de pipărate!

Ceasul prezentat pe site-ul lor oficial arată spectaculos, include o serie stufoasă de finisaje premium și s-ar putea să-și justifice, într-o oarecare măsură, prețul de achiziție care este astronomic, apropiat de cel al unui apartament!

Apple Watch Black Caviar / Sursa:Caviar.global

Disponibil în mai multe variante, ceasul Apple Watch Series 4 Caviar poate fi achiziționat cu până la 43.850 de dolari. Este disponibil în trei variante: cu pietre prețioase roșii, negre sau albe. Nuanța pentru care optezi dictează pietrele prețioase din jurul cadranului de la ceas.

Apple Watch Red Caviar / Sursa:Caviar.global

Ceasul efectiv este doar placat cu aur, dar pe margine are încrustate 633 de pietre prețioase cu un diametru de 1,5 milimetri, ca o referință la boabele de caviar. Modelul Apple Watch Series 4 Red Caviar utilizează rubine pentru decorul carcasei, în timp ce Black Caviar este încastrat în diamante negre.

Apple Watch White Caviar / Sursa:Caviar.global

Cel mai scump dintre toate este modelul al cărui nume se încheie cu White Caviar. Designul aceluia este inspirat de Almas, cel mai scump tip de caviar din lume ce poate fi obținut doar de la sturioni albinoși foarte rari. Pe marginea acelei versiuni a ceasului Apple vei fi uimit de o mulțime de diamante de culoare albă. Acesta are un preț de 43.850 dolari.

Apple Watch White Caviar / Sursa:Caviar.global

Varianta cu rubine se încadrează în doar 37.650 de dolari. În mod surprinzător, aceea este și suma pentru care fi achiziționat un kilogram de caviar Almas. O casă este de asemenea o alternativă interesantă.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sci-Tech

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top