Alătură-te comunităţii Altfel.md

Channing Tatum, gol-goluț pe internet! A primit provocarea din partea iubitei lui, Jessie J

Foto: Nathan Denette

Lifestyle

Channing Tatum, gol-goluț pe internet! A primit provocarea din partea iubitei lui, Jessie J

Channing Tatum este considerat ca fiind unul dintre cei mai sexy actori din lume, și pe bună dreptate. Ultima lui apariție pe rețelele de socializare, confirmă acest lucru, mai ales după ce vedeta s-a dezbrăcat de inhibiții și la propriu și la figurat și a pozat așa cum l-a lăsat mama natură, spre deliciul fanilor, scrie okmagazine.ro

După divorțul de Jenna Dewan, Channing Tatum redevenise unul dintre mai râvniți burlaci ai Hollywood-ului. Totuși, admiratoarele acestuia au fost la scurt timp „lovite” de vestea că actorul sexy a început o relație cu cântăreața Jessie J. În ciuda acestui inconvenient, se pare însă că noua parteneră a lui Channing nu îl ține pe acesta „din scurt”, ci, din contră, îl încurajează să-și etaleze trupul lucrat la sală pe rețelele de socializare.

Channing Tatum a pozat dezbrăcat pe rețelele de socializare

Dacă după ce a anunțat relația cu artista, Tatum și-a pierdut câteva dintre fanele înfocate, noua imagine publicată de către acesta în mediul online sigur le va schimba punctul de vedere! Acestea erau obișnuite cu mișcările lascive ale actorului din „Magic Mike”, însă acum l-au putut admira într-o nouă ipostază, după ce vedeta a publicat pe Instagram o imagine în care apare complet nud.

Channing Tatum / Sursa:okmagazine.ro

Channing a explicat ulterior și motivul din spatele pozei: iubita lui. Se pare că cei doi s-au distrat de minune jucând Jenga (Turnul Instabil n.r, un joc de societate). Pentru că a pierdut în fața iubitei sale, Channing Ttaum a trebuit să accepte provocarea ca aceasta să aleagă o fotografie indecentă, pe care el să o publice ulterior pe rețelele de socializare. „Am pierdut un joc de Jenga împotriva lui Jessica Cornish (Jessie J), așa că am fost nevoit să public o fotografie pe care cealaltă persoană o alege. Niciodată nu o să mai joc Jenga cu Jessie”, a declarat actorul pe Instagram.

Jessie J nu este deloc geloasă atunci când vine vorba ca fanele iubitului ei să-l vadă pe acesta nud, în toată splendoarea. Channing Tatum s-a pozat gol sub duș și și-a acoperit zona intimă doar cu mâinile. Corpul bine lurat la sală și plin de mușchi le-a bucurat pe fanele actorului, care au fost foarte încântate să-l vadă pe acesta într-o asemenea ipostază, aprecierile curgând lanț.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top