Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto/video) Olivia de Havilland e ultimul star în viaţă din „Pe aripile vântului”. Cum arată actrița la 102 ani

Foto: IMDB

Cultură

(foto/video) Olivia de Havilland e ultimul star în viaţă din „Pe aripile vântului”. Cum arată actrița la 102 ani

A primit zece premii Oscar, un record pe care l-a deţinut timp de douăzeci de ani, până la apariţia lui „Ben-Hur”, în 1960. În orice caz, „Pe aripile vântului” se află în topul celor mai romantice filme realizate vreodată, iar starurile din distribuţie vor fi pentru totdeauna memorate.

Din păcate, în prezent, un singurul membru din rolurile principale mai este în viaţă. Este vorba despre legendara Olivia de Havilland, una dintre cele mai longevive actriţe de la Hollywood. Ea a împlinit acum patru luni venerabila vârstă de 102 ani, iar fanii sunt abolut încântaţi că pot fi contemporani cu o asemenea stea.

Vivien Leigh, Leslie Howard și Olivia de Havilland în filmul „Pe aripile vântului” / Sursa:Getty Images

În celebra peliculă, Olivia a jucat-o pe cumnata lui Scarlet O’Hara (jucată magistral de Vivien Leigh), intitulată Melanie Hamilton Wilkes. Pentru acest rol, Olivia a fost nominalizată la premiile Oscar, însă i-a scăpat trofeul printre degete. Câţiva ani mai târziu, celebra actriţă câştiga, într-adevăr, mult râvnita statuetă, însă pentru personajul din „To Each His Own”. Ba mai mult, al doilea Oscar s-a alăturat colecţiei sale în 1950, graţie rolului din „The Heiress”.

Anul trecut, pe când avea 101 ani, Regina Elisabeta a decorat-o cu cea mai mare distincţie, „Dame Commander of the order of the British Empire”, pe care ea a primit-o cu multă căldură: „Să primesc această onoare acum în pragul celor 101 ani, este cel mai frumos cadou aniversar”.

Olivia de Havilland / Sursa:People Magazine

În prezent, Olivia locuieşte în Franţa, într-o vilă luxoasă, cu grădini bogate, în care îi place să stea şi să citească. Cât despre starea ei de sănătate, starul din „Pe aripile vântului” se simte extraordinar. Chiar şi frumuseţea ei a rămas neîntinată de trecerea timpului…

Olivia de Havilland / Sursa:Getty Images

sursa: Ok Magazine

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top