Alătură-te comunităţii Altfel.md

Răspunsul Barcelonei, despre care s-a scris că va apela la un credit bancar pentru Antoine Griezmann

Foto: digisport.ro

Sport

Răspunsul Barcelonei, despre care s-a scris că va apela la un credit bancar pentru Antoine Griezmann

Barcelona nu va apela la un credit bancar pentru a achita clauza de reziliere a contractului lui Antoine Griezmann cu Atletico Madrid, în valoare de 120 de milioane de euro, scrie digisport.ro

Catalanii au negat varianta vehiculată miercuri de jurnaliştii de la Marca. Aceştia au scris că Barca spera să obţină de la echipa din Madrid acceptul eşalonării plăţii pentru a nu intra sub incidenţa fair-play-ului financiar, dar s-a lovit de un refuz vehement.

Atletico spera ca atitudinea sa agresivă să-i determine pe cei de la Barcelona să accepte o discuţie legată de Nelson Semedo, al cărui transfer este dorit de Diego Simeone. Antrenorul trupei blaugrana, Ernesto Valverde, îl vede însă pe fundaşul portughez printre jucătorii importanţi ai Barcelonei şi a respins solicitarea lui Atletico.

Antoine Griezmann nu s-a prezentat la reunirea lui Atletico, iar oficialii din Madrid au deschis o procedură disciplinară împotriva francezului.

Avocatul lui Griezmann a trimis un mesaj în care jucătorul anunţa că va rata reunirea, pe motiv că are probleme emoţionale. Griezmann a explicat că ar fi ridicol să vină atât timp cât el s-a despărţit deja de coechipieri. De asemenea, fricţiunile dintre Atletico şi Barcelona l-au afectat şi ar prefera să evite alte necazuri.

Atletico Madrid are nevoie de banii pentru Griezmann după aducerea lui Joao Felix

Griezmann a anunţat, la jumătatea lunii mai, că se va despărţi de Atletico la finalul sezonului, fără să dezvăluie viitoarea sa destinaţie. Toată lumea bănuia că aceasta va fi Barcelona, care l-a dorit şi în urmă cu un an, însă francezul a fost atunci convins de oficialii clubului madrilen să rămână încă un sezon pe Metropolitano.

Atletico a plătit 126 de milioane de euro în această vară pentru transferul lui Joao Felix, de la Benfica. Tânărul jucător a primit deja tricoul cu numărul 7, pe care Griezmann l-a purtat până acum la formația de pe Wanda Metropolitano.

Conform spaniolilor, dacă totul decurge conform planului, Griezmann ar putea fi prezentat sâmbătă pe Camp Nou.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top