Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ce poţi să mănânci, pentru 25 de euro, în diferite părţi ale lumii

Foto: DEPOSITPHOTOS

Călătorii

Ce poţi să mănânci, pentru 25 de euro, în diferite părţi ale lumii

Site-ul BrightSide a compilat o listă cu meniuri din mai multe ţări care pot fi cumpărate cu aproximativ 25 de euro.

Elveţia

Elveția este una dintre cele mai scumpe țări europene. Această cină modestă este ceea ce puteți obține pentru aproximativ 25 de euro într-un restaurant ieftin cu bucătărie națională. Dacă doriți ceva mai nutritiv, puteți încerca restaurantele italiene, chinezești și turcești, care abundă în Elveția.

Masă în Elveția / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Japonia

Turismul culinar în prezent înflorește în Japonia, deoarece mâncarea de aici nu este foarte picantă și este acceptabilă atât pentru turiștii orientali, cât și pentru cei vestici. În plus, multe restaurante de aici au cel puțin o stea Michelin. Cele mai căutate feluri de mâncare sunt cu siguranță cele din fructele de mare locale.

Mâncare în Japonia / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Italia

Bucătăria italiană este considerată una dintre cele mai bune din lume, dar un turist fără experiență nu va găsi foarte ușor un restaurant unde să poată primi o mesă delicioasă la un preț moderat. Trattoriile, osteriile și pizzeriile cu fețe de masă în carouri sunt prima alegere a unui adevărat gurmand. Nu numai că puteți gusta din mâncărurile tradiționale italiene aici, dar puteți, de asemenea, să savurați și vinuri rafinate de casă.

Mâncare italiană / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Canada

Este greu să ne imaginăm cum ar fi bucătăria națională canadiană, deoarece este mai mult un amalgam de bucătării aduse de imigranții din întreaga lume. Diferența de prețuri între orașele mari și orașele mici este drastică. În imagine este o cină pe care o puteți comanda într-un mic restaurant de familie din capitala canadiană pentru 25 de euro.

Masă în Canada / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Franța

Franța are cea mai rafinată țbucătărie. Prețurile variază în funcție de nivelul și locația restaurantului, la fel ca oriunde altundeva. Aceasta este o cină pe care o puteți avea pentru 25 de euro într-un restaurant destul de bun și ieftin, dar și departe de centrul orașului. Și vinul este crucial pentru o cină!

Masă în Franța / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Spania

În Spania, pentru 25 de euro, la un restaurant ieftin poți avea parte o cină completă, sau puteți servi mâncăruri spaniole tradiționale cu vin local într-un Tapas bar unde veți mânca pe săturate.

Masă în Spania / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Jamaica

Bucătăria jamaicană nu este doar exotică și diversă, dar și relativ ieftină. Restaurantele de clasă medie oferă o masă ca cea de mai jos, completă și savuroasă, cu fructe de mare, care vă va costa cel puțin de două ori mai puțin decât în orice restaurant european.

Masă în Jamaica / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Australia

Puteți obține cu ușurință o cină consistentă în majoritatea restaurantelor australiene, pentru 25 de euro. Trebuie remarcat faptul că există o mulțime de restaurante care nu au licență pentru a vinde băuturi alcoolice, dar permit să vă aduceți propria dvs. băutură iar cu asta cina va fi mult mai ieftină.

Masă în Australia / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Grecia

Grecia își întâmpină oaspeții cu una dintre cele mai vechi și mai rafinate bucătării din lume. Restaurantele locale și tavernele vor deveni o adevărată descoperire pentru dvs.: prețurile de aici sunt destul de scăzute, mai ales în sud și în zonele care sunt frecventate mai rar de turiști, iar porțiile sunt destul sunt mari.

Masă în Grecia / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Mexic

Prețurile în restaurantele mexicane ieftine (cele eliminate din atracțiile turistice) sunt destul de mici. Pentru 25 de euro puteți comanda oricare dintre cele mai renumite feluri de mâncare din carne - și nu doar una dintre ele.

Mâncare în Mexic / Sursa:DEPOSITPHOTOS

India

Cea mai bună opțiune pentru a mânca în India sunt restaurantele locale, deoarece mâncarea este gătită în condiții sanitare mai acceptabile. Cu toate acestea, chiar și cele mai scumpe restaurante oferă călătorilor mese la prețuri foarte bune. Pentru 25 de euro puteți primi o cină pentru mai multe persoane.

Mâncare în India / Sursa:DEPOSITPHOTOS

Macedonia

Prețurile în Macedonia sunt printre cele mai scăzute din Europa atunci când vine vorba de alimente, în timp ce bucătăria aici este simplă, sățioasă și delicioasă. Veți avea întotdeauna pâine proaspătă, verdeață și diverse brânzeturi pe masă. Pentru 25 de euro puteți avea cu ușurință o cină consistentă.

Cină în Macedonia / Sursa:DEPOSITPHOTOS
comentarii

comentarii

Mai mult din: Călătorii

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top