Alătură-te comunităţii Altfel.md

2018, anul perfect pentru Simona Halep! Câți bani a câștigat din tenis. Urmează bonusul uriaș

Foto: digisport.ro

Sport

2018, anul perfect pentru Simona Halep! Câți bani a câștigat din tenis. Urmează bonusul uriaș

Simona Halep trece printr-o perioadă grea pe plan profesional, după ce a pierdut patru meciuri consecutive. Totuși, sportiva de 27 de ani are și motive să zâmbească: a adunat până în acest moment, în 2018, 6,336,445 de dolari din tenis.

Dacă va participa la turneul de la Moscova, Simona va pune mâna și pe bonusul uriaș de un milion de dolari, oferit de WTA. Astfel, ea va ajunge la un total de 7,336,445, ceea ce reprezintă cel mai bun an și din punct de vedere financiar pentru ”Simo”.

Deşi mai mult ca sigur că prioritatea numărul unu pentru Simona era să îşi construiască forma pentru Turneul Campioanelor, ultimul mare obiectiv al sezonului, pe twitter s-a creat un adevărat curent anti-Halep.

Concret, fanii o acuză că a mers la Beijing, deşi ştia că forma fizică este una precară şi că va abandona. Care ar fi logica în viziunea haterilor? Simona a făcut doar act de prezenţă doar pentru a avea acces la bonusul de un milion de dolari.

În topul all time al jucătoarelor cu cei mai mulți bani câștigați din tenis, Halep se află pe locul 8, cu 27,072,460 de dolari. Prima poziție este ocupată de Serena Williams (88,233,301), care este urmată de sora ei Venus (40,931,048) și de Maria Sharapova (38,342,119).

După mai multe afaceri eşuate, familia Halep a intrat puternic în zona imobiliară, iar lucrurile merg de minune. Pe lângă hotelul de la Braşov şi stabilimentul de pe litoral, Simona tocmai a achiziţionat un imobil în Bucureşti.

"Halep şi-a cumpărat o casă la două case distanţă, în cartier. E vecină cu mine", a dezvăluit Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal, pentru ca apoi să îi transmită un mesaj celei mai bune jucătoare de tenis din lume: "Îi doresc multă sănătate, că face cinste sportului românesc. Îi felicit familia pentru cum a crescut-o".

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top